Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Liszowska jakoś ma faceta

Polecane posty

Gość gość
widocznie szwedzi zwracaja uwage na cos wiecej niz polacy

Gość gość
to spróbuj też znależć,na pewno ci się uda,tutaj jest pełno milionerów czających się na kafeteryjne lochy

Gość gość
Ale ja nie jestem otyłą, skąd od razu taki wniosek? jestem normalna, szczupła. A wątek zakladam jako odpowiedź na to co tutaj piszecie o wyglądzie. bo to aż dziwne, koleś mógłby mieć na pewno ładniejszą, a wybrał ja. Czyli jednak czasem się liczy coś więcej

Ale to zależy, po prostu wpadła komuś w oko. Tu się przede wszystkim liczy gust

Gość gość
jedyne co masz szczupłe to mózg i ie kłoć się ze mną bo to da się wyczuć,popracuj nad sobą to może ktoś się też zainteresuje nawet takim czymś

Gość gość
Wiecie co, tutaj aż się nie chce pisać. Nie można o niczym założyć wątku, to od razu cię zjadą od otyłych, debili, zdesperowanych, brzydkich. Nie można nawet nikogo obronić etc bo od razu powiedzą 'ty jesteś taka sam/a'. Idźcie się leczyć, ludzie, szczególnie faceci.

Gość gość
wypierdziałaś się,a teraz wytrzyj d**e i idż pobiegać

Gość gość
Liszowska to zły przyklad , ona nie jest tak bardzo szpetna znowu , poza tym miała epizody gdzie była szczupła http://www.zeberka.pl/img/z/776a.jpg Całokształt jest zle , ale nie tragicznie ..

Gość gość
Nie wiem co ci na mózg padło, ale powinieneś się leczyć.

Gość gość
czy ja bronię otyłości? czy ja mówię, że każda kobieta powinna mieć nadwagę etc bo i tak znajdzie faceta? nie. Po prostu napisałam ten temat jako ciekawostkę, bo wszyscy trąbią o wyglądzie, a najbardziej ci brzydcy i zakompleksieni, a tu milioner wziął sobie taką.

Gość gość
słuchaj gdy sie poznali , to ona wazyła dobre 15 kg mniej niż obecnie . Gdyby poznali sie w tej chwili , to z pewnoscia ten zwiazek by nie przetrwał .. Zdązył sie jednak do niej przyzwyczaił i dlatego jej nie rzucił ..

Gość gość
a ja ciebie też wezmę taką jaka jesteś,gruba brzydką i bez szans,serio piszę,wezmę cię na przekór losowi aby udowodnić wszystkim że przystojny facet może się poświęcić i wziąć wieloryba

Gość gość
to celuj gdzie indziej chłopcze, bo nie jestem ani wielorybem ani nie jestem paskudna.. i nie potrzebuję, żeby ktoś mnie 'brał'. Ona ważyła wtedy mniej? ciekawe, ja myślałam, że ona podobnie ważyła zawsze..

Gość gość
zakładając że nie jestes paskudna i gruba i że jedynym problemem na dzień dzisiejszy dla ciebie jest powodzenie pani liszowskiej,to zapewne jestes stara panną,której tez przyda się coś twardego między nogami

Gość gość
daj odpowiedż bo oferta ważna do 15 dwadzieścia

Gość gość
Ale z was pustaki!!!! Po prostu szok :) Po wypowiedziach widać że część jest zaje.....cie pruderyjna na maksa. Podpowiem wam że istnieje jeszcze coś miłość(choć dla was pewnie to najmniej istotny czynnik) jest jeszcze wspólny szacunek i zaufanie, jest pożądanie i TO COŚ :) czyli coś pięknego coś czego nie możesz ubrać w słowa.Dlatego ludzie się łączą a jeśli ktoś jest PUSTAKIEM i leci na wygląd albo kaske to szybko cierpi(rozwód,zdrada). Pozdrawiam i życzę powodzenia z takim rozumowaniem