Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

stilnox przedawkowanie!! lek nasenny

Polecane posty

Gość gość

od jakiegos czasu miałam problemy ze spaniem lekaz przepisał stilnox lek nasenny , zadne leki nasenne nigdy na mnie nie działały .... godzine twmu wróciłam z popołudniowej zmiany i poraz pierwszy wziełam tabletki 3 tabletki stilnox bo są bardzo malutkie i zwyczajnie bałam sie ze 1 czy 2 nie zadziałają a ze ulotka mi sie gdzies podziała nie wiem ile powinnam ich wziąsc ???

Gość gość
to sobie pośpisz dawkowanie to 1/2 -1 tabletka . ulotka w internecie:(

Gość gość
To zależy od osoby,ile pośpi.Moja sąsiadka staruszka,trochę głucha zjadła listek tabletek z relanium,pospała dwie doby i nic jej nie było....

Gość gość
bo sąsiadka jest już uzalezniona i organizm sie przyzwyczaił wiec musi zwiekszac dawkowanie bo wzrosła tolerancja organizmu na lek .

Gość gość
to co mam teraz zrobic? mam halucynacje jak czytam tekst litery zmieniaja kolejnasc ludzie na zdjeciach sie poruszają

Gość gość
Od stilnoxu byłam uzależniona bardzo długi czas, okropnie się go odstawia,lęki, psychoza, bóle całego ciała, drgawki, płacze, to tylko kilka odstawiennych punktów ... jeśli nie musisz to w ogóle go nie bierz, 3 tabletki to trochę pośpisz, jak się obudzisz wyrzuć to cholerstwo i nigdy więcej nie bierz. Pozdrawiam.

Gość gość
połóż się i spróbuj zasnąć i to jak najszybciej.

Gość gość
Ja brałam połowkę i po pół godzinie zaliczałam reset :) nie wiem czy śpi się dłużej po 3, ja spałam tyle samo po połówce co po całej tabletce

Gość gość
Chciałeś się pod - zabić? 1 tabl. to max!