Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najlepszy kierunek studiow to BUDOWNICTWO wielka kasa i prestiz

Polecane posty

Gość gość

bez dwóch zdań. widze nawet tu na forum ,że kazda z Was wybiera na męza inzyniera po tym kierunku więc widać jak ksztaltuja sie gusta Polek. marzycie o męzu inzynierze budownictwa.widac to w jednym z wątków na tym forum.

Gość gość
Maz inzynier a same po zawodowce

Gość gość
też mi prestiż przy tej liczbie absolwentów budownictwa. Część bezrobotnych, część sprzedawców w marketach budowlanych. Obudź się dziecino

Gość gość
Tak zależy jak mu się ułoży.

Gość KingaStefankaFanka
Ale tam były tylko dwa zawody do wyboru i np mi chodziło raczej o typ faceta, który wybiera zawód inżyniera w porównaniu do tego, który chce zostać wykładowcą :) dlatego wybrałam inżyniera, choć wcale nie uważam, że to najlepszy zawód jaki może być

Gość gość
smieszne...zazdrośc az kipi.. mój mąz jest MAGISTREM INZYNIEREM budownictwa i projektuje w biurze projektowym..i co?szczeki spadły??więc jakie bezrobocie i jakie marne prace? DO TEGO UWAGA; mój mąz ma uprawnienia BUDOWLANE..WIĘC JEST KIMS.

Gość gość
ALE WYKLADOWCA MA PRESTIŻ WIĘKSZY.. NIESTETY TAK JEST.. LASKI SIKAJA JAK SLYSZA ZE KTOS WYKŁADA NA UNIWERKU....BO TO PRESTIZ..NIE CHODZI O KASE..ALE WLASNIE O PRESTIŻ..

Gość gość
A ja na szczęście nie muszę snuć marzeń na forum na temat sytuacji zawodowej mojego męża. Z prostego powodu, że ja mam własne ambicje i życie zawodowe.

Gość gość
Mój mąż jest budowlańcem (po zawodówce). Otworzył własną firmę i świetnie zarabia. Jego pracownicy pracują w delegacjach (zagranicznych). Zarabiają średnio po 8 tyś. Papierek z nazwą uczelni w dzisiejszych czasach nie jest gwarancją dobrych zarobków. Ja kiedyś pracowałam w pewnej dużej firmie. Szefostwo awansując ludzi nie kierowało się świadectwem tylko umiejętnościami. I tak managerem została pani po zawodówce bo świetnie się w tym odnajdywała a niektórzy z wyższym wykształceniem pracowali na linii produkcyjnej.

Gość gość
inznierow jak psow