Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pernilla

Ginemedica Wrocław, który ginekolog?

Polecane posty

Gość pernilla

Koło mojej pracy jest centrum medyczne na ul. Krawieckiej. Chciałabym umówić się tam do ginekologa ponieważ staramy się z mężem o dziecko. I zastanawiam się tylko którego lekarza wybrać. Może macie jakieś doświadczenia z lekarzami z tego centrum? ;)

Gość Eryka811
Tzn ja Ci powiem tak: ja swoją pierwszą ciążę prowadziłam u doktora Żołnierczyka. Bardzo dobry lekarz! Ale wtedy pracował i przyjmował jeszcze gdzie indziej. Teraz natomiast chodzę właśnie na krawiecką ale do dr Jałochy, bo ona pracuje w szpitalu w Trzebnicy, a ja tam chciałabym rodzić drugie dziecko. Ale jakbyś chciała rodzić np na brochowie to wtedy polecam zapisac się do dr Pytel - bo ona pracuje w tym szpitalu a do tego słyszałam, że jest bardzo dobra jeśli chodzi i usg! Ja wiem, że to do porodu jeszcze daleko...ale może przemyśl właśnie wstępnie jakie szpitale wchodzą w grę i to Ci pomoże zdecydować się na któregoś z lekarzy ;)

Gość xyzxyzx
ja to bym tak jak radzi eryka pomyśla gdzie chcę rodzić i na tej podstawie wybrała lekarza z tej przychodni i tyle. a do tego możesz każdego lekarza z osobna wpisać w necie i poczytać opinie na ich temat. to też ci może coś rozjaśni ;)

Gość pernilla
Dzięki Eryka za tak szczegółową odpowiedź :) Wiem, że z tym szpitalem to dobry motyw tak jak piszecie, żeby przemyśleć, tylko, że z drugiej strony ja jeszcze nawet w ciązy nie jestem więc ciężko mi myśleć już teraz o szpitalu :) A czy faktycznie trzeba pod tym kątem wybierać? czy lekarz prowadzący jest "konieczny" przy porodzie?

Gość małgo5
jesli nadal aktualne polecam dr Mateusza Tylko- chodzę do niego 2 lata. Jest - nie będę zachwalać. ja wiem, że to mój ginekolog i nie zmienię. A co do tego czy lekarz a szpital takie wazne?? nie! pierwsze dziecko rodzilam w zielonej gorze i mialam tam lekarza, ktory pracowal w tamtejszym szpitalu i co z tego?? nic. ani razu lekarki nie widziaam. jak rodzilam drugie dr Mateusz pracowal jeszcze wtedy w Trzebnicy, chcialam tam rodzic- ale niestety mialam tam bardzo przykrą przygodę i koniec konców urodziłam w Olesnicy i polecam tamtejszy szpital- mimo, że zaden lekarz ani pielegniarka mnie tam nie znala- było bardzo sympatycznie i kameralnie. a z lekarzy polecam z czystym sercem dr Mateusza!

Gość AleksandraMotra
A to dr Tylko nie pracuje już w szpitalu w Trzebnicy ??? Rodziłam tam synka, dr był przy porodzie i bardzo miło wspominam poród i opiekę całego personelu.

Gość gość
Dr Tylko nie pracuje już w żadnym szpitalu..

Gość gość
Ja również polecam dr Tylko. Prowadzę u niego ciążę. Wspaniały lekarz i do tego przesympatyczny.

Ja polecam Monikę Pytel ona jest młoda lekarka bardzo ambitna pracuje z najlepszymi szkoli sie u najlepszego laparoskopisty na dolnym Śląsku dr Morawskiego Andrzeja który przez 20 lat był ordynatorem w Niemczech Razem operują laparoskopowo w EMC we Wrocławiu przy ul Pioczycykiej 144 operują tez laparoskopowo wszystkie nowotwory ginekologiczne na NFZ Polecam ja z całeg o serca dzięki niej moja mama żyje a po operacji laparoskopowej która dla mojej mamy zrobili miała raka endometrium wyszła do domu następnego dnia o własnych siłach bez worka leków przeciwbólowych