Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

też nie macie zdjęć z dzieciństwa

Polecane posty

Gość gość

ja nie mam ani jednego zdjecia jak byłam dzidziusiem (moje rodzenstwo też oprocz 2 z nich a mam czworo rodzenstwa,ale to tez tylko po jednym)..chcialabym zobaczyc jak wygladałam jako bobas nie mam tez jak nieco wieksze dziecko praktycnzie mam tylko kilka z przedszkola i to tyle,ale są one brzydkie , brzydko wyszlam na nich fotograf widac mial gdzies to ze chcialabym ladne zdjęcie. Czy wy tez nie macie żadnych zdjęć bądź mało ich macie i jest wam smutno z tego powodu ? Ile macie lat ? ja mam 19 :)

Gość gość
niektórzy maja nawet nagrania a ja nic :( nawet nie będę wiedziala czy moje dziecko jest do mnie podobne czy nie :(

Gość gość
Chyba z sześc albumów:P Moi rodzice, dziadkowie i ciocie chyba oszaleli. Wszędzie robili mi zdjęcia. Mam nawet sesję ze zdechłą rybą, którą znalazłam na wakacjach w chorwacji mając z 5 lat.

Gość gość
a czy jest ktos kto tak jak ja nie ma takich pamiatek :( ?

Gość gość
..:)

Gość gość
Ja mam masę zdjęć. Jak byłam maleńka to mama ciągle zabierała mnie do fotografa, a jak rodzice w koncu dorobili się aparatu to narobili tyle fotek że mam ich teraz całą drewnianą skrzynkę (kilkaset zdjęć).