Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj maz przegial na calej linii !

Polecane posty

Gość gość
przegiął przegiłą ja nie pracuje, moj maz zarabia duzo a onowiazków mamy tyle samo w domu i przy dzieciach. Ja zawsze dbam o obiad i jako takie porzadki, ale wieksze zawsze robimy razem. Uwazam, ze opieka nad dziecmi to PRACA , do tego do d**y, 24 godziny na dobe za darmo i wymagam od meza duzo.

a moim zdaniem przesadzasz!! Zlej temat i dalej wymagaj. Mój mąż też mówi, ze jego koledzy nic nie robią- ale przepraszam, czy ja za jego kolegów za mąż wyszłam?? A dodam, ze naprawdę dobrze zarabia, ja też nienajgorzej. Ale co z tego skoro oboje średnio lubimy "prace domowe" a ktoś je zrobić musi? Sorry, ale mnie nie hasła co sie dzieje w domach kolegów totalnie nie ruszają. I Ty też te hasła olej- kontynuuj podział jaki macie. A jak zacznie się buntowac to Ty tez. Gotuj dla siebie, nie sprzątaj.

Gość gość
tak to jest jak się bierze dziada nedzarza za męza zostaje potem klepanie biedy!

Gość gość
no to niestety przyjdzie Ci z*********ć na 2 etaty i przynosic wypłate w zębach mężusiowi

Gość gość
ale w czym przesadził? bo nie bardzo rozumiem? wiadomo, że głupio mu się przyznać, że ma gorzej niż koledzy....ty tak chętnie chwalisz sie przed koleżankami że masz w czymś gorzej? przecież nie powiedział, że ci nie pomoze, tylko że mu wstyd prze dkolegami, bo go wyśmieją.

Gość gość
ciekawe dlaczego Ci to powiedział? Podziękowałaś mu za trud i wysiłek czy mozę opiepszyłaś że coś zrobił źle?

Gość gość
face gada ci ze wstyt mu przezd kolegami jak moze. to co koledzy warzniejsi od zony sa egoista. to ty mu powiedz ze jakies tam twoje kolezanki nie pracuja tylko marz ich utrzymuje. i ze to obowiazek merzczyzny. KObieta zawsze ma wiecej pracy całe zycie tak było na naszej planecie my slabe kobiety charowalismy aby dogodzis silnym leniwym facetom.

Gość gość
albo nie płac rachunkow czynszu nie kupuj jedzenia niech on kupuje. bo ty za swoja kase kupisz i bedziesz mu gotowac to by było nie fer. powiedz terz ze utrzymywanie domu to obowiazek mezczyzny. ze jakas tam kolezanka nie utrzymuje tulko maz. BO taka jest prawda. FACECI MUWIA ZE TO KOBIETA POWINNA GOTOWAC SPRZATAC ZE TO JEJ OBOWIAZEK. A OBOWIAZKIEM FACETA JEST UTRZYMAC TEN DOM. i zapłacis za jedzenie ktore potem zona zrobi.

Gość gość
dodam jeszcze ze wstyd przed kolegami to powinno byc mu z tego powodu ze kobieta pomaga mu utrzymywac dom. wstyd ze nie da rady sam utrzymac. pomagasz mu zarabiasz a on ci nie chce pomuc w domu. NIECH FACECI SIE WSTYDZA to ich obowiazek

Gość meska swinia
ech kobieto kobieto facet chlapnął jezorem a ty z tekstem" niech s... do mamusi " ? No to jeśli na co dzień tak reagujesz na to, że coś chlapnął to ja mu współczuję zwłaszcza, że piszesz że przez 6 lat nie dawła powodów do narzekania. Ciekawe co byś powiedziała jakby ty przeczytała po jakiejś kłótni jego tekst na forum "niech s.... do mamusi" pewnie byś go oskarżyła przy wspólnym chórze pań z tego forum o przemoc w rodzinie .... a to co napisałas niestety świadczy o Tobie ale niestety niezbyt dobrze.

Gość gość
Ha ha ha ale taka prawda . Ja tez pozalilam sie raz babci na mojego meza bo ona go wychowywala i uslyszalam: Bo faceta trzeba uglaskac zmanipulowac , dac mu odpoczac po pracy , i obiadek zrobic to zrozumie ze trzeba pomoc itd.Gowno prawda ...na poczatku obiadek zrobil , posprzatal , zakupy zrobil , a teraz problem by d**e ruszyl a mamy niemowlaka . Teraz chce wrocic do pracy zeby godnie sie utrzymac , wiadomo dziecko potrzebuje , mamy kredyty i z pensji meza nie starczy na zycie . Dowiedzialam sie ze nie pojde bo dziecko za malutkie , mam sie zwolnc i koniec . Po co zyc w miare na poziomie i dziecku cos kupic , kurtki , jakies ubrania i do domu mebel jak mozna liczyc kazdy grosz do 1 , ale za to miec domu praczke , sprzataczke i opiekunke , a po powrocie obiadek gotowy i mozna spac po 10h. A tak musialby z dzieckiem siedziec , czasem wlaczyc pranie , pospratac i wyjsc z malym zamiast byczenia sie z piwkiem i wyjscia do kolegow.

Gość meska swinia
Po pierwsze " s.... " to nie zwracam się nawet do psa, i ten zwrot świadczy już o kimś, zwłaszcza że podstawy ku użyciu go są mierne Po drugie jakbyś ty się czuła gdybyś na forum przeczytała że masz s... Po trzecie gość przez 6 lat był OK, raz chlapnął (nie wiesz czy czyny poszły za tym) to "coś "mogło być powiedziane w różny sposób i w różnej sytuacji tego nie wiemy Po czwarte wątek jest o konkretnej sytuacji, a ty stwierdzasz, że rację poprzedniczka ma dlatego, że Twój mąż to leń - zauważ że do tego zdania jej partner był OK