Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalennnka

zemścić się? czy dać spokój?

Polecane posty

Gość magdalennnka

kilka miesięcy pisałam z facetem poznanym na pewnym portalu,super się pisało był bardzo miły, trochę się zaangażowałam niestety:( kilka dni temu chciał moje nagie zdjęcie,powiedziałam że się zastanowię..i skusiłam się napisać do niego z innego konta,podpuszczałam go trochę i okazało się że ma żonę,i czasami siedzi na portalach i pisze z kobietami o seksie lubi jak dzięki niemu dochodzą:( już chciałam napisać że to ja ale się powstrzymałam.Teraz nadal piszemy,choć ochłodził kontakt,już nie pisze jak dawniej,i chyba myśli że się w nim zakochałam,chcę urwać kontakt ale ten d**ek pomyśli że dlatego bo przestał już tak miło pisać..napisać mu co o nim wiem? i że mnie oszukiwał tyle czasu?

Gość gość
urwij kontakt i olej bez żadnych wyjaśnień

Gość magdalennnka
ale nie chce żeby pomyślał że dlatego zniknęłam bo się zaangażowałam,będzie czuł się wtedy górą..że zdobył kolejną

Gość gość
Jeśli nieznajomy facet prosi cię o nagie fotki, to od razu widać że lubi sobie potrzepać... zerwij kontakt i tyle, co cię obchodzi co on sobie pomyśli, to jego sprawa.

Gość magdalennnka
no tak:( masz rację wierzyłam mu przez tyle miesięcy..trochę to trudne

Gość gość
współczuć jego żonie,nie sobie:)

Gość gość
Dlatego zamiast pisać ze sobą miesiącami i się angażować, lepiej się spotkać w realu i zderzyć z rzeczywistością, jak facetowi zależy, to po góra 2 miesiącach zaproponuje spotkanie, a jak ma dziewczynę lub żonę, to będzie tego unikał... ale o seksie bardzo chętnie popisze sobie nadal... ba, może nawet chętnie cię bzyknie w realu, bo zawsze to jakaś odmiana od nudnej żony ;) Nigdy nie wysyłaj nikomu nagich zdjęć, no chyba że chcesz aby na zawsze zagościły w necie ;)

Gość gość
nie no, facet prosi o nagie foty a ta naiwnie wierzy że mu na niej zależy, głupota kobiet nie zna granic :P

Gość gość
a co masz do stracenia? powiedz mu, ze wiesz i zerwij kontakt.

Gość magdalennnka
całe szczęście nie wysłałam:) czyli nie przyznawać się że wiem jakim jest erotomanem gawędziarzem:)?? bo inaczej tego nie można nazwać

Gość gość
zemscic to bys sie mogla gdybys sie dowiedziala jak zlokalizowac jego zone i jej wyslala wsyzstkie pikantne rozmowy

Gość gość
popełniłas błąd, olej go i tyle.

Gość gość
sama poproś go o nagie fotki, najlepiej z twarzą, a potem możesz zagrozić że wrzucisz je do neta na jakimś forum publicznym :)

Gość gość
jak ma Ci to ulzyć- zemscij sie, w koncu to on jest gad i cie oszukał

Gość magdalennnka
czyli olać bez słowa?

Gość gość
magdalennka pomysl z poproszeniem go o fote jest dobry. Powiesz ze wyslesz mu jak on Ci wysle swoje albo zlokalizuj jego zone - to jeszcze lepszy sposob

Gość magdalennnka
zdjęcia nagiego by nie wysłał:) jestem pewna

Gość gość
"jak ma Ci to ulzyć- zemscij sie, w koncu to on jest gad i cie oszukał " x na razie nie wiadomo że ją oszukał, na razie wiemy że autorka tematu za dużo sobie wyobrażała o tej znajomości. Z tego co pisze, to jak napisała do niego z innego konta, to facet przyznał się że ma żonę.

Gość gość
jak już wiesz że jest g***o wart to co cię obchodzi co pomyśli niech myśli co chce

Gość magdalennnka
najgorsze że wiedząc jakim jest świnią,nie potrafię mu nie odpisywać,ale z każdym dniem czuje że on myśli że za nim latam:( bajere przez te miesiące miał dobrą muszę przyznać

Gość gość
ZONA... znajdz ZONE!!! tyle miesiecy z nim pisalas cos o nim musisz wiedziec

Gość gość
olej to dziewczyno i przestań sobie zawracać głowę jakimś frajerem i zbokiem

Gość gość
Nie miał dobrej bajery, tylko ty za bardzo się zaangażowałaś/zafascynowałaś... już w momencie kiedy zszedł na temat seksu, a w szczególności gdy poprosił cię o zdjęcie, powinno zapalić ci się światełko ostrzegawcze, bo jeśli facet poważnie myśli o dziewczynie, to takie głupoty nawet nie przyjdą mu do głowy.

Gość namawiajaca na zemstę
ale co cie w Nim kręci? to oszust, oszukuje i ciebie i zonę, on widzi tylko koniec własnego.... no, nawet nie nosa, tylko penisa

Gość gość
może mu się nudzi żona łaskę robi że daje to wali konia pod tanie erotyczne teksty

Gość gość
Pewnie się na niego napaliła, jest samotna, pisali sobie o seksie, nakręciła się, a tu zonk... ma żonę ;)

Gość gość
gdzie wy poznajecie taki plebs

Gość gość
też pisałam z takim tylko szybko zorientowałam się że to jakiś chyba upośledzony emocjonalnie człowiek olałam i przestałam pisać średnio mnie to interesuje co on sobie pomyśli

Gość magdalennnka
czerwone światło się zapaliło:) dlatego napisałam z innego konta. nie napaliłam się na niego,po prostu bardzo go polubiłam i wciągłam się w te pisanie

Gość gość
mogę tylko dodać że nikt poważny nie traktuje takiego poważnie chyba że na jednorazową przygodę