Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem praktykującym katolikiem ale tym katoterrorystom mówię stanowcze NIE

Polecane posty

Gość gość

Tym pseudo katolikom skupionym wokół radia Maryja. Nie tym którzy czasem go słuchają ale moherom zaperzonym którzy bezkrytycznie wyznają doktrynę ojca Rydzyka

Gość gość
To ich sprawa co słuchają i jaką doktryne wyznają .Trochę tolerancji dla innych.

Gość gość
Ok skoro to ich sprawa czego słuchają to moją sprawą powinno być to jakie spektakle oglądam w teatrze- i tu właśnie dochodzimy do problemu

Gość gość
mam propozycje ,skoro cie tak jara ten debilny spektakl moze tak sam wyjdz na ulice z duuupa gola i paraduj zobaczysz wtedy spektakl z soba w roli glownej :D w roli dna i blazna ! z poziomem sznurowki od tenisowki bo taki poziom jest tego oszolomstwa jakie przedstawia soba ten pozal sie boze spektakl :D zastanawiasz sie czego Ty bronisz? chcesz burdelu...idz do burdelu !

Gość gość
Robią wodę z mózgu naiwnym ludziom.

Gość gość
Tak się składa że wcale mnie nie jara ten spektakl co nie jest wystarczającym powodem aby zabronić jego wystawiania

Gość gość
ależ jest, oczywiscie że jest to tak samo jakbyś chciał aby wystawić spektakl promujący np. nazizm albo ludobójstwo

Gość gość
skoro idziesz w zaparte to moze pozwolmy pedofilom na zwiazki z dziecmi lat 14 scie ? co ? a moze pozwolmy uprawiac sex ze zwierzami ? kazdy moze powiedziec , " badzmy tolerancyjni" wiesz skad to slowo przygnalo do nas? z zachodu :) ktory juz jest tak zepsuty doszczetnie ze granice pomiedzy dobrem a zlem dawno sie tam zatarly ! to co zle zyskuje tam poklask to co dobre uwaza sie za zacofanie ! odrozniasz dobro a zlo? odrozniasz kulture ? a jej brak? odrozniasz dobre wychowanie,dobre przyklady ? a zle ?! w mysl Twojego rozumowania nie dlugo nie bedzie zadnych morali zadnych granic ! a ludzie beda sie zachowywac gorzej od zwierzat ktore kieruja sie tylko instynktem a nas ponoc od nich odroznia to ze uzywamy mozgu nie tylko dla zaspokojenia potrzeb !

Gość gość
gość dziś Nie ma to jak z protestowania przeciwko robieniu z Polki państwa klerykalnego wyciągać tak daleko idące wnioski. Gratuluję. Czy do was naprawdę nie dociera, że religia nie zawsze równa się dobro, a jej brak nie zawsze równa się zło? Ba, często Ci kato-terroryści, jak to autor określił, są gorszymi ludźmi od niewierzących i tkwią jeszcze w ciemnych czasach, wyżywają się psychicznie i fizycznie na dzieciach, są zawistni i zakłamani, a przy tym twierdzą, że ich wiara upoważnia ich do nazywania siebie dobrymi ludźmi. To tak, jakbym ja powiedziała, że nosząc białe ciuchy, jestem z automatu dobra. Taka sama logika. To, czy ktoś jest dobry, zależy wyłącznie od jego zachowania i postępowania, a nie od tego co wyznaje etc. Więc są źli katolicy i są dobrzy ateiści, i odwrotnie. I tak, mówi to lewaczka do szpiku kości i agnostyczka.

Gość gość
Ludzie naprawdę potrafią być Z NATURY dobrzy, nie tylko Z NAKAZU (nie liczę psychopatów), przydałoby się liznąć trochę psychologii i badań.

Gość gość
czy jesteś gotów oddać życie za Jezusa jak to robili za czasów rzymian hitlera jezeli tak to jestes katolikiem

Gość gość
A mówi ci coś znane powiedzenie że "nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu" dziecinko?

Gość gość
Znam twoje czyny, że ani zimny, ani gorący nie jesteś. Obyś był zimny albo gorący! 16 A tak, skoro jesteś letni i ani gorący, ani zimny, zwymiotuje cie z mych ust ap 3,15