Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cała prawda o gwałtach i kulturze gwałtu

Polecane posty

Gość gość
Jedyne dziedziny jakie was interesują to dyskryminacja, żłobki, macierzyński. To trochę za malo

Gość gość
i parytety

Gość gość
Ja ten temat założyłam o kulturze patriarchalnej, a nie o samej polityce. A Ty myślisz, że się znasz na polityce? że coś byś zmienił? Czy tylko dopchał się do władzy, byleby przy niej być, mieć forsę i "prestiż" i wziąć sobie ładniejszą żonę?

Gość gość
Nie znam się na polityce, żałuje, dużo czytam ale panuje taki chaos informacyjny ze i tak nic z tego nie wynika. Jedno jest pewne za malo jest partii liberalnych za dużo pseudoliberalnych. Od naszych polityków niewiele się można nauczyć bo to zwykła banda robiaca deale. Czy kobiety nadają się do rządzenia? Może tak ale na pewno nie wszystkie. Na pewno takie które po kończyły odpowiednie kierunki, prawo,administracje, filozofie. Takie które sa stabilne emocjonalnie, obiektywne, nie myślą o interesie własnym ale marcu. Tak samo jest z mezczyznami., tylko ze raczej nigdy żadna kobieta w rządzie nie będzie ponad facetem.

Gość gość
Mam za zle tez kobietom, które stoją w cieniu swoich mężów polityków zapewne jeszcze bardziej wpływają na facetów by działali na niekorzyść narodu a na korzyść własnej rodzinki. Zapewne wiele zon politykow wykorzystuje ten fakt, a wiadomo facet zrobi wszystko dla zony nawet na niekorzyść państwa. I za co ja mam kobiety podziwiac? Albo niczym się nie interesują prócz wydawania jego kasy. Gdyby którejś z nich zależało na dobru państwa nigdy w życiu nie pozwolilaby mężowi na machloje. Tak jak Angelina która zrobiła z Brada altruiste. Ale to silna kobieta jest

Gość gość
eh, tepe c****a. przemoc to domena mężczyzn - tak było, jest i pozostanie. również i w dziedzinie seksu to facet jest dominujący - od zwykłego seksu wieczorem az do zwyrodnialców masowo gwałcących podczas zamieszek, pogromów i wojen. kiedy próbujecie walczyć z tzw "kulturą" tak naprawdę próbujecie walczyć z ludzką naturą - przegracie cipki te batalię :D

Gość gość
To nie jest tak do końca, bo stopień agresji jest niestety zależny od warunków i tego jak rodzice cie traktują. Jeśli maja cie w d***e będziesz bardziej skłonny do przemocy i g****u, bo zwyczajnie nie potrafisz używać mózgu w celu osiągania celów. Jedyny sposób to bezrozumna instynktowna przemoc. Stopień agresji maleje wraz z przyrostem wiedzy, chlopczyku

Gość gość
I tu jest prawdziwa rola kobiety, żeby nie wychowywać synkow jak ten powyżej. Wiec się pytam gdzie była twoja matka? Kim była, zaszczuta kura domowa?