Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość breakingbad

Mam brzydką twarz :(

Polecane posty

Gość breakingbad

Witam, mam taki problem nie wiem czy można temu jakoś zaradzić, otóż nie jestem gruba,może chciałabym trochę  schudnąć mam 161 wzrostu i waze 49,5 kilo ale mam strasznie niekobiecą twarz- zamiast owalu mam kwadrat ;/ przez to nie potrafię być nigdy zadowolona bo czuję się jak jakiś trans z taką szczęką.... Da się jakoś to zamaskować bo już nie wiem operacja plastyczna? doradzcie coś... mam włosy średniej długości, zapuszczam.. często zakrywam nimi polowe facjaty bo wstyd mi z taką twarzą do ludzi... :(

Gość Marcim738
Napewno nie jest tak zle :)

Gość breakingbad
Łatwo napisać, ale większość facetów ma delikatniejsze rysy twarzy ode mnie, trudno mi to przetrawić. Zawsze wydawało mi się że powinnam się była urodzić jako facet :(

Gość gość
pokaż swoja fotkę, ocenimy i doradzimy

Gość wieczorny relax
a ja znow na odwrot :( mam ladna buzke duzo ludzi mi to mowi i chyba mowi prawde . Raz mialam interview na fajna posade to zerknelam na laski notatki na moj temat sekunde i miala napisane , friendly , very pretty face , lovely smile :) ZA TO .....mam 171 jestem za wysoka a kocham szpilki ! waze 69 wiec jestem za gruba i mam cycki dd i mi sie wydaje ze kazdy sie GAPI TEZ MAM WIELKIE KOMPEKLSY :(

Gość gość
Naucz się dobrze posługiwać bronzerem, rysy twarzy można złagodzić.

Gość Marcin738
Nie no bez jaj ja bym sie z Tobą umuwił :)

Gość gość
w ogóle nie widzę problemu :) masz ładną buzię, szczupłą i delikatną.

Gość breakingbad
Wiem, że to nie jest koniec świata, ale jest tyle dziewczyn z ładnymi buzami, nawet ta Kardashian gruba jak wieloryb a twarz ma ładną, ech no ale cóż taki już mój los, jak uzbieram pieniądze kiedyś to się zdecyduję coś z tym zrobić u chirurga. Na tym zdjęciu co dodałam nie ma w ogóle żadnego makijażu, czasami wydaje mi się, że jescze gorzej wyglądam umalowana, a to jest straszne.. ładna dziewczynie nawet w worku na ziemniaki dobrze wygląda... muszę się tu wyzalic. nie wiem czy bronzer by coś pomogl. W dodatku jeszcze mi pryszcze wychodzą :/

Gość gość
kurcze, ładna jesteś, chciałbym mieć taką dziewczynę jak ty, serio

Gość gość
Dziewczyno,Ty na serio?Masz bardzo ładną twarz.Gdzie Ty widzisz męskie rysy.Jesteś ładna .Nie mam powodu Cię oszukiwać.Jesteśmy anonimowe :)

Gość gość
skąd jesteś? ;D jesteś ładna, mój typ

Gość gość
Jeszcze jedno.Kocham ten serial :P

Gość gość
ponadto skoro masz takie wymiary to łapiesz się w te 10% idealnych kobiet. Kolejna co chciała posłuchać jaka to jest idealna, typowa kobieta ;D

wczoraj jeśli to nie podszyw to po pierwsze nie chudnij bo zamienisz się w jaszczurkę, a po drugie nie masz brzydkiej twarzy :O Wrzuć wyraźniejsze zdjęcie :classic_cool:

Gość gość
wrzuć wyraźniejsze bo po jednym ciężko określić, najlepiej z profilu i frontu

Gość gość
moim zdaniem jest za chuda, gdybyś przytyła na twarzy to wyglądałaby lepiej a ile masz wzrostu, a ile ważysz?

Wiesz co, popełniłaś spory błąd udostępniając te zdjęcia w takiej postaci. Podaj jakiś tymczasowy mail do siebie, a wyjaśnię Ci w szczegółach o co chodzi...

Gość wieczorny relax
masz ladna buzie ! to chyba jakies prowo ! masz taka fajna naturalna urode , wiec nie wiem o co chodzi ZGADZA SIE KTOS ZE MNA > ??

Gość breakingbad
ja ponoć na kazdym zdjeciu inaczej wygaladam, moze tez przez to ze koncentruje sie na zaslanianiu twarzy wlosami itp nie wiem http://postimg.org/image/7p8m7cq27/ takie ogolne zdjecie, przyklad tego jak brzydka facjata psuje wszystko. nie moge przytyc absolutnie :( zal i tyle http://postimg.org/image/z9pqed1pn/ jak się smieje to już wogole paszczur

Gość breakingbad
madeyes@op.pl mozesz pisac

Gość wieczorny relax
nudny ten temat sie robi , bo normalna laske zaczyna sobie jaja robic albo jakas jej nie normalna kolezanka

Gość gość
widzę że czas podbijać do lasek na ulicy bo jak one wszystkie mają takie kompleksy to każda się umówi jak ktokolwiek do niej podbije ;D dzieki za pocieszenie przed kolejnym dniem

Gość gość
normalna dziewczyna z cb więc nie przesadzaj i nie rób z sb zakompleksionej brzyduli bo jak widać każdy potwierdza co innego

Gość gość
autorko ile masz lat? masz faceta?

Gość breakingbad
Mam 20 lat, wygladam na troche mlodsza, nie mam i nie chce faceta. To nie jest podszyw, nie potrafię zaakceptować swojego wyglądu i tyle...

Gość gość
bo jesteś młoda i sama, a czy wyglądasz młodo, tego bym nie powiedziała, ja ponad 20 bym ci dała ale to może na zdjęciach