Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna dawno mnie rzuciła a ja nadal tęksnię

Polecane posty

Gość gość

Mam 21 lat i była to moja pierwsza dziewczyna. Spotkaliśmy się łącznie 15 razy i trzy razy uprawialiśmy seks, oral sześć razy w moją stronę, robiła mi loda kiedy chciałem na każdej randce od 9 łącznie. Nigdy nie wychodziłem z domu i nigdy nie umawiałem się z żadną kobietą, była pierwsza w każdej kwestii. Rzuciła mnie przez telefon i teraz nie daję sobie rady. Nikt nigdy obcy nie okazał mi uczucia. Mimo że znaliśmy się tylko 2,5 miesiąca to ja półtora miesiąca po rozstaniu cierpię i cały czas o niej myślę. co mam zrobić? przecież to nie jest normalne żeby tęsknić za kimś kto nie był rewelacyjny i przy kim nie zawsze dobrze się czułem po 1,5 miesiąca od rozstaniu jesli spotkaliśmy sie tylko kilkanaście razy w życiu. Teraz obserwuje kiedy jest dostępna, co lajkuje i co wstawia. Sprawdzam co 10 min czy ona jest na fejsie, jeżeli wieczorem jej nie ma to zaczynam się bać że z kimś się spotyka albo co gorsze uprawia seks. Dostaję już manii.

Gość gość
nie czuła się przy mnie dobrze,uważam że to moja wina ale ja nie potrafiłem się uwolnić i być sobą bo cały czas na mnie krzyczała, miała pretensje o wszystko, wyzywała od kurew i suk moje znajome, stawiała mi często ultimatum i terroryzowała dzwoniąc w środku nocy. Wszyscy mówią że mam szczęście że to się skónczyło ale ja uważam że nie bo może powiniem był być lepszy. A dwa to niestety ale jej zwiazki nie trwały nigdy dłużej niż 3 miesiące a miała ich wiele bo ze wszystkimi się kłóciła. teraz mam obawy przed czymś nowym

Gość gość
nie wiem, mam tak że pamiętam daty, godziny, chyba wszystko co do minuty, o której i gdzie dokładnie coś się wydarzyło wstecz do 3-4 lat ;) Myślę że kocham ją, od rozstania wiele razy mi się śniła i jakbym w tamtym momencie od razu stawał sie spokojny i szczęśliwy, ogarniała mnie w śnie radość. Walczyłem o nią , od czasu do czasu pisałem a ona któregoś dnia napisała do mnie że "nic do ciebie nie czuję, zapomnijmy o sobie, pomyliłam uczucia". Myślałem że pęknie mi wtedy serce. Mam 22lata i mimo to jestem rozbity.

Gość gość
koles wyluzj, jak by taka kobieta mna rzadzila to bym ja dawno olal. boli cie wiaomo zakochales sie, najlepszym sposobem jest nie myslec o niej, wiem ciezko powiedziec nie myslec, to twoja 1 dziewczyna, 1 zwiazki zawsze bola z nastepna bedzie ci juz lepiej, a ja olej nie byla dla ciebie

Gość gość
gadałem z nią 15 min po czym zadzwoniłem na drugi dzień że o co chodzi, ona powiedziała że nigdy nie bedziemy razem. potem jeszcze miała wahania ale ostatecznie powiedziała że nie ma opcji. Boli mnie to że ja nigdy nie będę miał okazji naprawić swoich błędów i nie mogę przeżyć faktu że jakiś inny facet będzie ją dotykał i uprawiał seks. Nie wyobrażam sobie tego.

Gość gość
ja wpadłem w taką manię że gdybym mógł to wsiadłbym w samochód i pojechał pod jej dom żeby zobaczyć czy w jej pokoju jest ktoś prócz niej, wiem że to jest nienormalne ale jestem tak potwornie zazdrosny o nią

Gość gość
hello przestan ja nachodzic, i myslec o niej masz 21 lat wszystko przed toba i jeszcze nie jedna ci zlamie serce chillout:)

Gość gość
prowo

Gość gość
nie żadne prowo a pierwsza dziewczyna w życiu i dlatego mi tak chyba zależy

Gość gość
to czemu z nią się nie spotkasz? i jeszcze co w niej Ci się podoba? Może Ty nie kochasz, tylko nie chcesz być sam

Gość gość
bez jaj po 2 mcach i ty już kochasz :O

Gość gość
to na pewno jest prowokacja!!!!!! nie wierzę 15 razy się widzieliście i jeszcze ona ci loda... :O

Gość gość
ona mi powiedziała na czwartym spotkaniu że możemy zrobić to dzisiaj a ja powiedziałem że jestem zmęczony i poszedłem do domu,byłem nieco zażenowany i niestety ale to zaważyło jaki miałem potem do niej stosunek. Na piątym ostatecznie to zrobiła i jeszcze sama nalegała mimo tego że widziała że byłem zmęczony po cały dniu pracy. Zrobiła ostentacyjnie loda z połykiem, potem się kochaliśmy, na następnym nic nie chciała.

Gość gość
robiła mi to na każdym spotkaniu od tamtego kiedy pierwszy raz sie kochaliśmy

Gość gość
kolego chyba wiem, co czujesz. rowniez mam 21 lat i od 2 miesiecy mam/mialem swoja pierwsza dziewczyne, do ktorej w dodatku cos czulem. jednak od paru dni zaczelo jej po prostu odpierdalac. pisze, ze ona juz nie widzi sensu, nie chce ze mna gadac, itp. i czuje, ze to koniec :( sprawdzam co chwile telefon, fejsa i tez bardzo zle ze mna :(

Gość gość
to jest straszne uczucie, nie rozumiem po co kobiety tak robią. Ja teraz boje się komukolwiek zaufać, czyli czuć pewność że mnie nie rzuci na drugi dzień.

Gość gość
jeszcze nie raz moze cie kto rzucic

Gość gość
mozna sie zakochac od pierwszego spojrzenia