Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kolacje za pieniadze podatnika

Sikorski pier.dala kolacje za 1500 zl a my tyramy za 1300 zl

Polecane posty

Gość Kolacje za pieniadze podatnika

:O

Gość gość
taaa, i chodzimy na zakupy do Biedrony :O nie stac czlowieka aby na urlop z rodzina pojechac a te bydlaki faszeruja swe duuupska osmiorniczkami ! wyjebbbbac tych sk*******eliii wreszcze !

Gość gość
Zawsze myslalam ze Polacy troche przesadzaja jak nazywali polityków zlodziejami i mafia. Teraz juz wiem ze to jednak zadne przelewki.. Trzeba zrobic francuska rewolucje. Nawet jezyk jakiego uzywaja polscy politycy jest odrazajacy.

Gość gość
Na to musi byc paragraf? To jest jawne okradanie panstwa polskiego.

Gość gość
Nikt nie przesadza. Poza tym pewnie robią inne ciekawe rzeczy. Tak to jest jak cos jest państwowe. Czy jak pracownik ma służbowy telefon to nie korzysta dzwoniąc po znajomych? Oni to robią z naszymi pieniedzmi

Gość gość
Jak zawsze dla polactwa-cebulactwa problemem jest to, że władza je kolacje za 1500, a inne ISTOTNE sprawy dla państwa poruszane na taśmach ich nie obchodzą :o

Gość gość
Niestety my duzo mowimy ale malo robimy. Te ostatnie wybryki bylyby dobra okazja do narodowego strajku. Co musi sie stac zebysmy wyszli na ulice? Ja sie nie wstydze. Wkoncu chodzi tez o moje pieniadze. Ten polityk co powiedzial ze panstwo polskie istnieje tylko teoretycznie powinien byc oskarzony o zdrade i pozbawiony obywatelstwa. Az strasz pomyslec jakim gównem jest nasza scena polityczna.

Gość gość
To nie chodzi o 1500 zł ale o setki tysięcy potracane z waszych pensji, ciemniaku. Dlaczego mamy spowodować tlusciochow naszym kosztem?

Gość gość
Juz za taki wulgarny jezyk, Sikorski i Belka pownni zostac zwolnieni dyscyplinarnie. Oczywiscie wszystkie pieniadze oplacane przez panstwowe karty kredytowe powinny zostac zwrocone. Prywaten kolacje za panstwowe pieniadze, chyba prokurator powinie tym sie zajac.

Gość gość
Mnie ceny tych rarytasów ani trochę nie dziwią lecz dziwi mnie fakt, że te świnie nie kupują ich za własne pieniędzy ze swoich kieszeni tylko ciągną od podatników.

Gość gość
Do osoby z 18:13 a uwazasz ze wydanie 1500 zl na obiad z podatków to jakas bzdura niegodna uwagi? Pomysl sobie, to byl tylko OBIAD kilku polityków. Ile naszych pieniadzy jest marnowane w taki szyderczy sposób? Pomnóz sobie ten obiad przez caly parlament i innych parlamentarnych urzedasów x 365. A to zapewne wierzcholek góry lodowej. A potem politycy placza ze DZIURA budzetowa na koniec roku podatkowego i zapowiadaja rychle podniesienie podatków aby nadal bylo ich stac na wystawne zycie. Jak wiec smiesz powiedziec ze polacy zwracaja uwage na glupoty? Wiem sa tez inne rzeczy i one jak najbardziej tez powinny byc brane pod uwage, ale bez przesady ze wydawanie mojego 1500 na wystawny obiad jest OK.

Gość gość
Dodam ze w prywatnych firmach, w ramach oszczednosc****erwsze zaciskanie pasa to właśnie kawka, herbatka,papier do d**y i nie ma to tamto, chcesz pracować to nos własne chusteczki

Gość gość
PO zadłużyła kraj na miliardy, wyprzedaje majątek narodowy, wypędziła miliony polaków za pracą, gardzi narodem co słychać na tych taśmach a te wykwintne biesiady to taki szczegół w porównaniu z otchłanią zła które wyrządziła PO i tusk. to jest zdrada.

Gość gość
Kolacje za 1500 zl:O Jebie im sie w dyniach

Gość gość
Martwi mnie ze u nas po prostu nie ma nikogo kto by Polske podniosl. Po prostu brakuje nam twardych facetów z jajami którzy sa patriotami. Kazdy polityk jak widzi te góre pieniedzy która jest dla nich prawie na wyciagniecie reki, zaczyna miec dolary w oczach i kreci rózne oszystwa z kolezkami aby tylko okrasc, nachapac sie, zalozyc upragnione konto w Zurichu. Traktuja nas Polaków jak dzi**e i jakas przystan w drodze do bogactwa.Dobrze zapamietalam jeden tekst Niesiolowskiego który zapytany czy PO wygra nadchodzace wybory tylko sie szyderczo zasmial i powiedzial ze jasne ze wygra bo Polacy nie maja na kogo innego glosowac.

Gość gość
do polityki idą cwaniacy nastawienie na robienie przewałów i wykorzystywanie swojej władzy dla zdobycia wielkiego majątku prawie [mówię prawie bo pewnie jest garstka uczciwych tzw, społeczników czy państwowców] wszystkim chodzi tylko o kasę, ustawienie siebie, swojej rodziny i znajomych u koryta

Gość gość
Czas zakonczyc okradanie panstwa przez urzednikow.