Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Otyły 32latek z zakolami ma szanse na ladna 25 latke WEJDZIE

Polecane posty

Gość gość

UWAGA: w dwoch scenariuszach - :d:d:d:d:d:d scenariusz 1: zarabia 2100 zl na reke jako pracowik biurowy, jezdzi 11 letnim Fordem Fiesta, nosi przecietne ciuchy, tj byle jakie jeansy lub sztruksy, koszula polo, koszula w paski z krotkim rekawem itp. Kosmetyki przecietne z Lidla. scenariusz 2:: jest dyrektorem w firmie handlowej, zarabia okolo 7-8 tysiecy na reke, jezdzi nowym Mercedesem C Klasa. Ubiera sie w drogie markowe ciuchy, uzywa kosmetykow z najwyzszej polki.

Co za bzdura. Nikogo kto zarabia 7-8 tys.na ręke nie stać by było na nowy Mercedes C Klasa plus jeszcze dobre kosmetyki i markowe ubrania.

Gość gość
32 latek dyrektorem ? No, chyba ze po tatusiu stanowisko odziedziczył .... Wtedy ma szansę . :P

Gość gość
Mój poprzedni szef został dyrektorem w wieku 27 lat. Ogarnięty i pracowity był i tyle

Gość gość
Poznałam ostatnio takiego typa jak numer dwa, tyle że o dochody nie pytałam :P Ale cóż, lat z 35, niski, łysawy, z brzuszkiem, po prostu nic mnie do niego nie ciągnęło. Niby się mówi, że każdy straci urodę, ale przyjemniej jest jednak poobcować z tą urodą jakieś 10 lat, a nie na starcie jej nie doświadczyć u kogoś.

Gość gość
W wieku 35 lat można jeszcze bardzo dobrze wyglądać. Ten facet pewnie zawsze był mało atrakcyjny

Gość gość
Jako 18 latek zapewne zakoli nie miał i brzuszka :) ale owszem, coś w tym jest.