Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiaszatanistka1994

Właściwie jakie argumenty mają zwolennicy nielegalności marihuany?

Polecane posty

Osobiście zawsze miałam wrażenie że wszyscy to albo starzy ludzie, albo młode nolify, których wszystkich łączy jedno - nie wiedzą co to dokładnie jest, mylą marihuane z heroiną i innymi substancjami w tym stylu bo przecież wszystko to te paskudne zabójcze "narkotyki" i jak będą legalne, to "każdy będzie chodził naćpany" :P

Gość gość
Fakt, że dużo szybciej niż alkohol uszkadza mózg, może wywołać schizofrenię u osób które mają na nią "potencjał" (a tego nie wiesz dopóki nie dostaniesz), wywołuje stany lękowe i depresyjne (bo mózg przyzwyczaja się do silnej stymulacji), organizm dużo dłużej ją metabolizuje, jest uzależniająca (psychicznie, nie chemicznie), upośledza rozwój mózgu (który pełną dojrzałość osiąga między 25-28 rokiem życia).... Teoretycznie alkohol ma podobnie zły wpływ, ale nie ma aż tak drastycznych efektów i szybciej pozbywasz się go z organizmu.

a taki, że to kolejna chora trucizna i słyszałam, że robi z ludzi zombie ale w sumie, może zaufam w tej kwestii JKM, chcącemu nie dzieje się krzywda, a jak ktoś chce się zaćpać to nie można mu zabraniać.

Gość gość
Ja mam cos o przeciwko, nieodpowiedzialne gnojki jezdza pod wpływem marychy samochodem i tego alkomat nie wykryje