Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak schudłam 10 kg w 3 tygodnie!

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, uczestniczę aktywnie na kafeterii. Często przystępowałam do różnych diet. Setki razy próbowałam zgubić kg, cm, różnymi sposobami. Zmobilizowałam się! Przeszłam na dietę, skorzystałam z masaży i zabiegów. Kosztowało mnie to trochę kasy ale chyba dzięki temu nie chciałam tego zaprzepaścić i wytrwałam do końca. Zgubiłam 13 kg na wadze a w obwodzie to powiem, wam, że tak jakby zeszło ze mnie z 15 albo i wiecej :) Polecam Wam dziewczyny połączenia: Dieta Cambridge 3 tygodnie Ćwiczenia Masaż Bańką Chińska - kupiłam ( w aptece) i wykonywałam sama w domu Zabieg Arosha - Mega Mega Mega skuteczny! Skóre mam idealną mimo, że miałam cellulit teraz już go nie ma - nie wiem na jak długo ale cieszę się chwilą. Zabieg działa też wyszczuplająco, drenująco. Na prawde warto. Ja za zabieg płaciłam 160zł - połączony był z masażem wyszczuplającym z elementami bańki (godzine) + leżenie w bandażach arosha 30-40 minut - zabieg wykonywałam w domu - kosmetyczka dojeżdżała, ze względu na małe dziecko.... Cwiczylam co drugi dzien z Ewa Chodakowską sklapel z krzesłem jak mała spała :) Polecam Wam!!!!

Gość gość
Dodam że aroshe można wykonać 1 max 2 razy w tygodniu. Program trwa 8 zabiegów.

Gość gość
Polecam! www.urodaidieta.pl

Gość gość
HEJ dziewczyny, poszukuje osób chętnych do wywiadów na temat prowadzenia diety i wszystkiego co się z tym wiąże. Jest mi to potrzebne do mojej pracy magisterskiej. Chętnych do pomocy proszę o kontakt lori1209@op.pl

Od 20 lat jestem konsultantem Diety Cambridge. Nie znam osoby która nie zna tej diety. Udzielam konsultacji na terenie Ślaska . kontakt 602585392 oraz na FB "Dieta Cambridge Woj Śląskie"