Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deeesceentrada

Paniczny strach przed rakiem i śmiercią

Polecane posty

Gość gość
Drze się jak stare przescieradlo a nie wie o co chodzi. Dlaczego personalnie odbierasz krytykę? Jesteś pasożytem żyjącym na koszt podatnika?

Gość gość
gość dziś zawistna szmato nic nie zostało napisane na temat mojej kasy, za to ty pienisz tą wściekłą jadaczkę życząc bogatym jak najgorzej z racji ich stanu majątkowego na co zwróciłem uwagę że oni też umierają na raka jak reszta ludzi. tępa zawistna szmato bez rozumu >>>>>>>>>>> to sa odpowiedzi psychola umyslowego ktory nic nie zauwaza procz wlasnego bogatego czubka nosa ! i ubliza ludziom ktorzy bronia biednych !

Gość gość
cholera, jednak jesteś tępa ty uważasz urzędników państwowych za bogaczy? masz spaczony obraz ludzi bogatych, jak dla mnie bogatym człowiekiem jest np Gates

Gość gość
Cos sie zacielo. Dobranoc

Gość gość
Ach sorry, skoro Gates to w*********m w pod skokach. Nie mogę się równać ani z toba ani z nim.

Gość gość
poza tym bogacz je za swoje pieniądze,zaś urzędas na państwowej posadzie kradnie i żre za nasze podatki jak na pasożyta przystało

Gość gość
zaden bogacz nie je z awlasne pieniadze tylko zyje z wyzysku biednych ludzi !

Gość gość
z wyzysku? jakbym makrsa czytał bez nich żyłabyś w jaskini podcierając się liściem