Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmenka27

normalni

Polecane posty

Gość bkd
niestety nie mam ;/

Gość pan skalski
Cześć wszystkim jakby co to ja też jestem normalny, no może trochę szalony ale normalny :D

Gość bkd
niestety nie mam ;/

Gość bkd
witaj skalski to o czym porozmawiamy?

Gość bkd
karmenka to dlaczego nie wyszlo, sparzylas sie na kims?

Od 3 lat jestem sama po długim zresztą nie udanym związku mam powodzenie u mężczyzn ale nie jestem jeszcze gotowa na nowy związek być może nie spotkałam jeszcze odpowiedniej osoby z jednej strony chciałabym z kimś być bo zwłaszcza ostatnio dość mocno doskwiera mi samotność a z drugiej strony boję się rozczarowania a przelotne romanse nie leżą w mojej naturze staram się żyć w zgodzie ze samą sobą dlatego tylko prawdziwe uczucie wchodzi w grę

Gość bkd
czyli sparzenie jak to nazywam ;) dla mnie najgorsze sa weekendy zwlaszcza w jesienne i zimowe - krotki dzien, teraz jest calkiem dobrze, jest tyle rzeczy ktore mozna robic i cieplo jest i przyczepnosc na zakretach tez jest ;p

Nie rozumiem kobiet które się poniżają a takich niestety nie brakuje zauważyłam to ostatnio nawet na portalach społecznościowych typu sympatia czy fotka.pl do czego są zdolne żeby zwrócić na siebie uwagę i dzięki właśnie takim kobietą tego typu portale stają się tanim nic nie znaczącym miejscem do łatwego nawiązania znajomości typu przelotny romans i nic więcej to smutne ale prawdziwe szkoda bo osoby które poważnie podchodzą do tematu i chciałyby poznać kogoś bliżej mają znikome szanse ze względu na płytkie podejście większości osób

Ano właśnie, ciekawy temat tego płytkiego podejścia sporej grupy osób do zagadnienia znajomości, w kontekście czegoś więcej niż "hop do łóżka i cześć". Jedno spotkanie i pozamiatane. Powinno się mówić prosto z mostu jak jest,czego się oczekuje i jak ma wyglądać taka znajomość, jak to jest flirt na strzał na boku, to bez żadnych opowiadań, bajek o "miłości". Potem ktoś zostaje z tymi bajkami i potężnie zranionymi uczuciami. Oczywiście to się tyczy w obydwie strony.

Gość bkd
wrocilem, to widac pod zdjeciach takich dziewczyn jesli mowimy o tych portalach, mnie osobiscie zawsze nurtuje pytanie czy dziewczyny leca na kase, bo jak zapytam to nie a jak widze co sie dzieje to stwierdzam, ze tak, pamietam taka rozmowe z pewna niewiasta, padlo z jej stony pytanie czym sie zajmuje, troche mnie to urazilo bo to bylo drugie pytanie wiec pierwsza lepsza odpowiedz jestem magazynierem i jezdze na wozku - dziewczyna no to nara ;D

Gość bkd
ogladacie mecz?

Gość koke
No to widzisz bkd sam najlepiej przekonałeś się co, a raczej jakie osoby, w przeważającej mierze można spotkać na portalach typu sympatia, badoo itd . To są miejsca na szybkie ustawki, cel raczej też jasny, spotkania towarzyskie, przeważnie za coś. Tam się za szybko wszystko rozwija żeby jakiś poważniejszy, w sensie dojrzałości emocjonalnej, target się w to wkręcił. Żeby nawiązać poważną relację, najpierw trzeba się poznać, wymienić się tym co człowiek sobą reprezentuje, zaprezentować swoje "ja", dopiero potem fotki i takie rzeczy. Na tych portalach typu "chybił trafił" to skupia się target raczej na "seks-przyjaźń", jak ktoś się w to zaangażuje z uczuciem, to będzie potem płakać.

Gość bkd
ale koke nikt nikomu nie kaze ladowac sie do lozka

Gość bkd
i ponownie wszyscy ogladaja mecz...

Gość karmenka27
Hello wszystkim:)

Gość gość
hello

Gość karmenka27
:)

Gość gość
Karmenka co z Cukierkiem ? Żyje ?