Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwia0401

Wakacje

Polecane posty

Gość Sylwia0401

Hej :) Mam problem:) miałam jechać na wakacje z kolegą na Zakynthos ale nie wyszło ... teraz zastanawiam sie czy pojechać sama.. tylko co tam samemu robić... tak średnio u mnie z angielskim.. boje się ze sobie nie poradzę...:(

Poradzisz sobie ;) Weź ze sobą kilka dobrych książek -będziesz mogła sobie poczytać na plaży albo leżaku przy basenie. Ewentualnie jeśli nie chcesz się nudzić możesz wykupić od rezydenta wszystkie wycieczki - z tego co wiem mają tam zaplanowany cały dzień. Trochę szkoda,że nie znasz angielskiego ponieważ wykupując wycieczki z lokalnych biur zapłaciłabyś nawet do 40% mniej.

Gość gość
glupio sama, lepiej pomysl z kim bys mogla dobrze sie bawic albo wcale nie jedz

Gość Sylwia0401
Tzn właśnie miałam jechac z biura podróży ale single są droższą ofertą... tzn moze nie tyle ze nie umiem tego ang tylko jest tak ze ja rozumiem kto co do mnie mówi i niby wiec jak odpowiedzieć ale automatycznie włącza mi się blokada i nie wiem co zrobić ...

Jeśłi chodzi o to to na pewno sobie poradzisz. My z mężem często latamy i jest wiele osób, które zupełnie nie znają języka. Jedynie Hello i Goodbye.

Gość Sylwia0401
Noo tylko fajnie byłoby z kimś pogadać i w ogóle a tak to troche głupio... kurde jakaś masarka.. jak czytam innne fora to ludzie tam mówią ze faktycznie głupio i zeby sobie dać spokój