Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szatann

Polecane posty

Gość gość

Czy to możliwe, że po pewnym czasie od podpisania paktu, odprawiania różnych praktyk okultystycznych, albo tak po prostu po odejściu od boga człowiekowi zaczyna zależeć na Szatanie? Czy to normalne darzyć Szatana szacunkiem? Musi to oznaczać opętanie?

>>>Czy to normalne darzyć Szatana szacunkiem?<<< Tylko idiota nie darzy szacunkiem mądrego i silnego wroga :D . W Twoim przypadku sugeruję zgłoszenie się do poradni psychiatrycznej :D . Tam miła pani, unieważni Twój pakt z diabłem :D :D :D .

Gość gość
No, ale zakładając, że jest bóg i Szatan i jeżeli mi po podpisaniu paktu zaczyna zależeć na Szatanie to czy musi to oznaczać opętanie? Czy może jest to normalne uczucie przywiązania? - takie samo jak odczuwają katolicy do boga

Gość gość
miśku- jeżeli nie wierzysz w moc paktu to sie tu nie wypowiadaj.....zresztą ja podaje to tylko na swoim przykładzie, ale chodzi mi ogólnie o ludzi.....o to czy to możliwe, jeżeli w to nie wierzysz to wiadomo co mi odpiszesz

Gość gość
Właśnie o to chodzi! Czy to mozliwe, żeby człowiekowi zależało na Szatanie mimo świadomości, ze on go nienawidzi?