Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja córka chce się wyprowadzić do swojego chłopaka.

Polecane posty

Gość gość
Z domu to się wychodzi na swoje, a nie żeby ułatwić sobie walenie. A jak już chce - to daj jej krzyżyk na droge i skibke chleba. Na reszte niech sobie tą dopą, co ją tak prowadzia, dorobi!

Gość gość
a z czego będzie żyła ta twoje córeczka? pójdzie do pracy? gach będzie ją finansował, czy mamusia?

Gość gość
Na pewno pomogę jej finansowo.

Gość gość
ha ha ha ha ha ha ha! jeszcze dziw/ce będziesz pieniądze wysyłać???

jesteś przeciwna jej zamieszkaniu z facetem ,którego nie znasz ale będziesz ją utrzymywała przez ten czas ? to w końcu pochwalasz pomysł córki czy nie ? bo już sie pogubiłam .

Gość gość
:)nie trzeba sie tym w ogole przejmowac no spokojnie 888 www.youtube.com/watch?v=gyBfqKwkdr4

Gość gość
Nie jestem do końca za tym pomysłem ale mimo wszystko będę jej pomagać. To moja córka.

Gość gość
mamusia liczy na to, że może on się kiedyś z jej córeczką ożeni - bogaty pan! w końcu ma mieszkanie w centrum!

zaproś go na obiad od Was- moze jak go poznasz to nie będziesz się tam martwiła? Ja też zamieszkałam z chłopakiem na studiach- no ale moi rodzice go znali.

Gość gość
Żeby czasem. Facet po 30. Pobzyka, pobzyka i pogoni. W nowym semestrze przygarnie młodszą dziwke, której sie nie chce o 5 na pociąg wstawać.

Gość gość
przecież od razu wiadomo, że on nie przyjdzie! takie zaproszenia na obiadki wywierają na niego presję, że ma być "narzeczonym" a on chce sobie tylko pobzykać bez zobowiązań i jeszcze będzie kazał dziewczynie za siebie płacić!

Gość gość
a czemu nie zeby sie walic? jest dorosla i moze dawac komu chce a ten facet jak ja kocha to co za problem zeby zamieszkac razem? Ja z dziewczyna mieszkalem zanim pracowala, tez studiowala jeszcze. Pozniej skonczyla studia poszla do pracy i wzielismy dla mnie to norma

a to prowokacja jakiejś gimnazjalistki :) przecież dziś koniec roku szkolnego dla uczniów szkół podstawowych , gimnazjalnychi średnich :) teraz juz na kafie normalnego tematu nie uświadczysz czlowieku :)