Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie zdałam matury ani z matematyki ani z historii a miałam iść na prawo.

Polecane posty

Gość gość

boje się powiedziec rodizcom :( Z angielskiego podstawy - 47% a z polaka pods. 58%. Wos - 38% :(

Gość gość
Wstyd

Gość gość
Czego się boisz? Będzie lanie?

Gość gość
Moja mama powiedziała że nie będzie ani pieniędzy na zrobienie prawka, ani nie będzie auta. Tak strasznie chciałam. Nie wiem czy wyjadę teraz za granicę z chłopakiem...

Gość gość
Nie zdała historii i polskiego a miała iść na prawo. Biedactwo, teraz pojdziesz na lewo

Gość gość
Powiedziała że nie będzie jeżeli się nie dostanę na prawo na UW. Może więc będę kłamała z tymi wynikami, nie wiem...tak chciałam mieć to auto i wyjazd :(

Gość gość
Wyjedź za granicę, ale na taśmę do roboty, może coś się znajdzie :)

Gość gość
Trzeba było się uczyć a nie tylko kafeteria i koleżaneczki. Trzeba było się uczyć a nie siedzieć na kafeterii i farmazony pisać

Gość gość
Czy komisja może się zgodzić abym zdawała 2 przedmioty we wrzesniu?

Gość gość
Widze ze bardziej sie przejmujesz tym ze nie dostaniesz auta i nie pojedziesz na wakacje niz tym ze nie zdalas matury. Jestes strasznie pusta i masz pstro w głowie

nie chcę być nieuprzejma, ale powiem szczerze: jeśli z tak banalnego polskiego, jaki był w tym roku, masz 58%, to nawet, jak poprawisz tę maturę i dostaniesz się na najsłabszy WPIA w kraju, i tak nie zrobisz kariery prawniczej.

Gość gość
Matura była traduna ja nie mam głowy do takich rzeczy, ja chce studiować i być prawniczką i mecenaską

Gość dziewiędziesiąt dwa
Nie był wcale taki banalny polski. Były dwa trudne tematy, tak się nie robi i nie robiło się nigdy, w tym roku pogięło całkowicie MEN.

Gość gość
Czy to są żarty? Na prawo na UW są takie progi, że bez rozszerzeń ze wszystkich wymaganych przedmiotów zdanych na min. 70% szkoda nawet próbować. A Ty z takimi słabymi podstawami chciałaś startować? Bez jaj, chyba, że bralaś pod uwagę wyłącznie studia zaoczne.

na uw nie ma zaocznego prawa, tylko wieczorowe/ prawo jest trudniejsze niż ta żenująca matura, na pierwszym roku odpadłabyś na rzymie na każdej uczelni w polsce, nawet na prywatnym łazarskim temat z potopu bajka, po prostu banał