Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 32latekwawa

Gdzie zabrać na randkę dziewczynę 18 letnią ?

Polecane posty

Gość 32latekwawa

Mam 32 lata i ostatnio poznałem śliczną 18-latke. Wyraziła chęć spotkania, bardzo mi zależy by na niej zrobić dobre wrażenie.Zastanawiam się gdzie ją zabrać,boje się do restauracji lub opery bo może ją to nudzić z racji wieku. Jak myślicie gdzie byśmy mogli się udać by było jej miło i się nie zanudziła ?

Gość gość
zalezy wlasnie jaka jest, jednej to zaimponuje - dorosle zycie, prawdziwa randka w fajnej (w jej mniemaniu) knajpie... a inna znudzi. Tak na serio to jako ktos kto na codzien cwiczy wkladanie reki pod spudnice zdradze Ci ze barzdiej zalezy to jak Ty to rozegrasz, najlepiej wez ja na drinka i znajdz kanape zebyscie siedzieli obok siebie (nie na przeciwko), zabawiaj zartuj flirtuj dotykaj... czasem sie przystawiaj, okazuj zainteresowanie, dotyk... potem jej odpusc i badz zimny (push&pull)... dlugo by sie rozwodzic, ale wazniejsze zeby na pierwszych spotkaniach zaimponowac soba niz miejscem czy tym co bedziecie robic... chcesz isc na latwizne to wez ja do parku linowego, na scianke wspinaczkowa albo na skakanie ze spadochronem jak masz kase ;)

Gość gość
Takie rzeczy powinny przychodzić naturalnie. Jeżeli omijasz swoje ulubione miejsca, bo ona na nie jest za młoda itp. to po prostu nie pasujecie do siebie. A co do miejsca to nie musi być przecież elegancka restauracja, ale np. pizzeria. Tam chodzą ludzie w każdym wieku. Po żarciu czy nawet tylko wypiciu soku/kawy/piwa spacer i tyle. Przecież się spotykacie chyba po to, żeby się poznać, a nie np. żeby poznać możliwości osób występujących w operze.

Gość gość
Zabierz do parku i zrób palcówe. Pojszczy sie gówniara. ;)

Gość 32latekwawa
I tak jestem w kropce. Zależy mi n niej i dlatego chce aby to spotkanie dobrze wyszło,żeby się nie nudziła.

Gość gość
Przecież to czy się nie będzie nudziła zależy od tego czy ty jesteś fajny, człowieku! Jak jesteś nudny, to wynajmij zespół tancerzy, mogą być ci od breakdance i innych tańców połamańców :/

Gość gość
Kino, kręgle, bilard, squash, jakaś wycieczka Twoim porsche, kościół, klub.

Gość gość
Postaw na park. Stary zgredzie ;)

Gość gość
Szachy w parku :D chciałam zażartować, ale w sumie mi by się podobało zagrać w szachy w parku, tylko potem obowiązkowo trzeba się nachlać.

Gość gość
Najrozsądniej to do jakiegoś małego, w miarę przyjaznego baru na coś niskoalkoholowego o ile dziewczyna pije.

Gość gość
I wytarzać w liściach :classic_cool:

Gość gość
Jak młoda, to może na kilka rundek w CS'a czy inne cudo haha. Mój kolega właśnie nauczył swoją 17letnią dziewczynę grać w typowe strzelanki i jest zachwycona.

Gość 32latekwawa
podnosze bo to dla mnie wazne

Gość gość
dobrym miejscem na randkę niezależnie ile ma się lat jest wyszukana restauracja. Mój chłopak zabrał mnie kiedyś na romantyczną randkę do restauracji http://hotelcristal.com.pl/ Bardzo mi się tam podobało, jedzenie było wyśmienite i atmosfera.

Gość gość
Powiedz jej od razu prosto z mostu, ze chcesz sie ****** i tyle. Po co jakies restauracje i inne d**erele. Dzisiejsze 18 latki mysla tylko o pindolach i dobry seksie. Wiem co pisze.