Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest tu jakas kobieta ktora wlasnie przechodzi rozstanie?;(

Polecane posty

Gość gość

Czy jest tu jakas kobieta ktora wlasnie przechodzi rozstanie?;( Czy jest tu ktos, kto tak Jak ja nie potrafi tego zrozumiec i tak strasznie to przechodzi?

Gość gość
ja jestem... chyba popadam w depresje, bo nic mnie nie cieszy, a mialam nadzieje przez te 3 lata, ze da nam szanse...

Gość gość
tak jestem ;(

Gość gość
u mnie też to 3 lata, ale musze odejsć, on mnie zniszczy

Gość gość
witajcie w klubie:)

Gość mennnnnnnn
witamy:)

Gość gość
gość dziś a mi nawet nie dal szansy, choc wiedzial, ze jestem tak bardzo zakochana i ze jest moja 1 powazna miloscia, zrobilabym dla niego wszystko

Gość gość
witajcie w klubie :) xxx Ty to się chyba cieszysz :)

Gość gość
Umrę ci kiedyś. Oczy mi zamkniesz. I wte­dy — swoje Smut­ne, zdziwione, Bar­dzo otworzysz. JESTEM Z WAMI! czuję,tęsknię,płaczę...

Gość czerwcowa burza
Hej dziewczyny, ciesze sie ze jestescie

Gość gość
ja tez juz podjelam pewne kroki u mnie masakra przemoc itd tez prawie trzy lata

Gość gość
ja tez chyba mam depresje

Gość gość
jest ciężko, cholera jest ciężko, i będzie przez jakiś czas, ale trzeba dać rade trzeba, żeby nie wiem co

Gość Roxana26
możliwe, że i ja jestem bliska rozstaniu :( Na dodatek w ciąży i właśnie ona jest powodem naszych spięć:( ehh co za życie...

Gość gość
nie warto byc w toksycznym zwiazku

Życie nie jest prostym i łatwym do przejścia korytarzem, którym podążamy wolni i nieskrępowani.Jest labiryntem, w którym musimy nieustannie szukać drogi, często czujemy się zagubieni i wystraszeni, ciągle trafiamy w ślepe zaułki.Jeżeli jednak nie tracimy wiary, to na pewno otworzą się przed nami drzwi. Być może nie te, o których myślimy, ale zawsze będzie za nimi czekało na nas coś dobrego. Myślałam że miłość już znalazłam tę jedną jedyną prawdziwą i na zawsze ale życie mówi nieeeeee ... i łamie serce i karze iść ...wiec jestem tu i teraz ..nie wiem czy to droga która prowadzi właśnie tam gdzie chce iść ale na pewno jakaś wskazówka...wierze w dobroć i w ludzkie serce mam nadzieje że ktoś potrafi kochać tak mocno jak Ja ...... i to nie naiwność to chęć życia pełną parą :)...KOCHAM ŻYCIE I NIE UMIEM ŻYĆ BEZ MIŁOŚCI :) więc wierzę...głęboko... sercem które jeszcze bije

Gość gość
To ja zalozylam ten temat… czasami nie moge uwierzyc ze to moje zycie…mieszkam za granica. Ani znajomych, przyjaciele zajeci, rodzina daleko. Rozstanie po 1,5 roku w styczniu, toksyczny zwiazek, maltretowanie psychiczne, spalone po pijaku mieszkanie, szpitale. Man 26 lat. Marzec- wiosna. Przyeszdl ON. Przystojniak, normalny, studia, praca, normalna rodzina. 4 miesiace Jak w bajce…

Gość gość
początek jest najtrudniejszy, potem poleci i uśmiechniemy się za jakiś czas jak w piosence "nie chylić karku przed byle kim" ...

Gość czerwcowa burza
Chcial zebysmy "sprobowali" razem. Letal za man 4 miesiace, zabiegal. Gdy sie zaangazowalam, on powiedzial ze nie jest tak zakochany Jak ja. Miesiac minal. Ja nie potrafie wstac z lozka.

Gość gość
ludzie jak puzzle, zawsze znajdą brakujący element, kwestia czasu

Gość gość
nie móc wstać z łóżka....jak ja to znam...

toksyczne związki:) jak ja dobrze to znam! 19 lat z przemocowcem...kolejne 2 zwiazki...tez poległy... chore związki-chora ja... tak dzis to wiem... ciągła walka... bolesna prawda

Gość czerwcowa burza
A ja boje sie ze juz nie zaufam. Nie zaufam mezczyznie. Najgirsze jest to ze on mieszka 20 metrow ode mnie. Boje sie wyjsc do sklepu, chodze celowo innymi drogami, boje sie ze na niego wpadne. Juz raz tydzien temu tak bylo. A on? Usmiech i czy wszystko dobrze u mnie? I ze myslal ze sie na poczatku nie bedzie meldowal ale zadzwoni… kosztowalo mnie to mase nerwow. W ogole mysle ze dorobilam sie nerwicy.

Gość gość
juz stracilam nadzieje na znalezienie milosci

Gość czerwcowa burza
Zaczelam popadac w Alkohol… wychodzac z domu dostaje atakow paniki ze za chwile na niego "wpadne". Nie spie, usypiam ze zmeczenia o 5 rano, wstaje i NIE WIEM co man ze soba poczac, nie wiem czy od miesiaca minela jedna godzina w ktorej o nim nie pomyslalam.

Gość gość
niepotrzebnie go unikasz

Gość gość
ej burza! :) weź się w garść nie musisz udawać ,że jest ok spotkaj się z nim, powiedz mu co o nim myślisz, że jest niepoważny, ze nie ma klasy, zrób to: pewna siebie, dojrzała! niech gnój się trochę zastanowi nad życiem

Gość gość
Ja rozstalam sie po .....10 latach , mam 30 lat. Wiem co przechodzicie. teb bol nie do zniesienia. Ale czas robi swoje -:) W zyciu nic sie nie dzieje bez przyczyny dacie sobie rade dziewczny bo my nie jestesmy taka slaba plec.

Gość czerwcowa burza
to ja poprosilam zeby zabral rzeczy, to ja to zakonczylam gdy uslyszalam ze nie jest zakochany i nie ma uczuc do mnie. Tylko po co biegal 4 miesiace. Unikam go bo Jak go widze man nogi z waty, glupio cos palne, nie wiem gdzie patrzec, dostaje paniki.

Gość czerwcowa burza
Dobrze ze jestescie!