Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego facetom przeszkadza, ze ich dziewczyna uprawiala sponsoring na studiach

Polecane posty

Gość gość

Przeciez dzisiaj prawie kazda to robi

Nie mierz ogółu kobiet miarą swoich koleżanek studentek wyższej szkoły łopatologii w pścimiu dolnym...

Gość gość
Facetom moze niejedno przeszkadzac ,ale kto takich dupkow pyta o zdanie ?

Gość dokladnie byla prostytutka
zawsze bedzie prostytutka. niech sie wiaze z jakims gangsterem.

Gość gość
Sponsoring to nie prostytucja tylko przyjaciel do seksu i czasem cos kupi.

Gość gość
Każda to robi? Chyba tylko dziwki!!! Teraz macie przynajmniej wytłumaczenie dlaczego faceci traktują kobiety tak jak traktują, bo wy nie zasługujecie na nic więcej jak tylko przelecieć i zostawić.

Gość gość
"Sponsoring to nie prostytucja tylko przyjaciel do seksu i czasem cos kupi" x tak wmawiaj to sobie, d***** to d******** każda kobieta która sypia z facetem za korzyści materiale, to d*****.

Gość gość
I ty autorko myślisz że mogłabyś być matką moich dzieci ? Po okresie dawania dupska za kasę ? Ni c***a !

Gość gość
haha ... a kazdy facet to swiety :P chyba tylko jakas nenormalna bedzie ci opowiadac o swojej przeszlosci :D

Gość gość
Tylko niedojrzaly gnojek bedzie robil problemy e sponsoringu! Prawdziwy mezczyzna bedzie dumny ze to jego wybrala!

Gość gość
No nie, ten ostatni post to przegięcie:O

Gość gość
bo te glupie dupy zawsze wymyslaja teorie takie jak im najbardziej odpowiadaja, tak jak ten post ze powinien byc dumny, ze prawdziwy facet nie bedzie uciekal przed glupia dupa z d bachorem ktory powstal w kiblu dyskotecznym itp itd

Gość gość
Dokładnie, dzisiaj prawie każda to robi.

Gość gość
Prawdziwy mężczyzna jest dumny, że to jego wybrała.

Gość gość
Jak się ruchasz za darmo to nie ma problemu, a jak się ruchasz za pieniądze, to ludziom odpierdala :D

Gość Hengist
Taki wybór nie ma ŻADNEJ wartości. Gdyby jakiś menel wybrał mnie na chrzestnego swojego dzieciaka, to czy miałbym być dumny? NIE. Tutaj sytuacja jest analogiczna....

Gość gość
Jak się ruchasz za darmo to nie ma problemu, a jak się ruchasz za pieniądze, to ludziom odpie**ala xxx dokładnie! jak jest różnica między taką co dawała każdemu na imprezie i po kątach a taką, która również dawała ale nie każdemu i nie za darmo?

Sprzedawała się starym zgredom, za kosmetyki i biżuterię i pewnie do ślubu pójdzie w białej sukni :D Też mi kurwa nobilitacja, dla męża czegoś takiego. Być frajerem, dzięki któremu może wyjść z twarzą...:D

Gość gość
a ta co dawała doopy młodym byczkom może iść do ołtarza w białej sukni tak?

A niech sobie idzie, w czym chce. Niech sobie nawet na cod zień chodzi w tej białej sukni :D Piszę tylko o kurjozum całej takiej sytuacji...

Gość kobieta ktora miala
sponsora jest szaletem

Gość gość
Kobieta ktora miala sponsora jest sprytna i wie czego chce. Jak umiala znalezc takiego co za nia placi to znaczy ze jest ladna. To sponsor jest szaletem jesli mysli ze taka kobieta go kocha.

Gość gość
Ja też bym nie chciała faceta, który sypiał z kimś dla kasy...

Gość gość
Faceci potrafia sie nawet chwalic jak nic nie bylo :D Ja kiedys spedzilam wieczor z jednym i nic nie bylo ,a on potem kolegom mowil :"a co ? ja bym nie dostal ?" nie jeden raz mi sie to zdarzylo , dlatego mam gdzies co facet mowi i mysli . Takich dupkow kazda ilosc ,i madra dziewczyna nie opowiada o swoim zyciu intymnym ;)

Gość gość
Nie widze nic zlego w tym ,ze facet z ktorym jestem daje mi prezenty ,czy pomaga finansowo. To nikogo nie obchodzi bo jest to moje zycie .

Gość moze i taka kobieta jest
sprytna, ale jest kurwa. gangster moze ja zechce, jak jest ladna, opalona i zrobiona. porzadny inzynier brzydilby sie takiego szmatlawca.

Gość gość
15.21 masz racje. Twoj sponsoring nikogo nie powinien obchodzic.

Gość gość
Błąd ex consensu gentium. Większość twierdząca lub praktykująca coś nigdy nie jest dowodem na słuszność czy prawdziwość tego. Dziękuję, temat wyczerpany.

Gość gość
"Nie widze nic zlego w tym ,ze facet z ktorym jestem daje mi prezenty ,czy pomaga finansowo" x Coś takiego nie jest sponsoringiem, to się nazywa związek... sponsoring czy kurestwo to świadome utrzymywanie kontaktów z facetem w zamian za... Jeśli byłaś z facetem dlatego że on cię sponsorował, to jesteś zwykłą dziwką i nie dziw się że normalny facet nie chce takiej "kobiety", bo dziwką zostaje się już do końca życia... kiedyś zabraknie ci kasy i znów się puścisz, bo wiesz że to łatwy sposób na zarabianie.