Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety puszyste

Polecane posty

Gość gość

wokoło wmawiają wszystkim , że są faceci , którzy uwielbiają takie , że też są piękne . to dlaczego w reklamach, salonach mody, filmach , na eksponowanych wymagających stanowiskach są szczupłe delikatne Dziewczyny i Kobiety a te puszyste to sprzedają w marketach na kasie, na bazarach albo sprzątają w biurowcach [też nie mogą być zbyt otyłe by tego co sprzątnęły nie zatłuścić lejącym się z nich wytapianym tłuszczem?

Filmy dla inteligentnych inaczej, tworzone są tak, by te matoły je zrozumiały. Dlatego posługują się stereotypami, dla tych matołów czytelnymi. To jest tak zwane: kino komercyjne :( .

Gość gość
czy to się tłuściochom podoba czy nie to otyłość jest chorobą , wadą wizualną uposledzeniem ciała i często ruchowym.

Gość gość
wiesz, jestem szczuła, a nigdy nie będę wyglądać jak te w reklamach. Pomijam fakt, że jest coraz więcej filmów i reklam gdzie pokazuje się większą sylwetkę. Poza tym Twój post nie dotyczy chyba państw takich jak Wielka Brytania, USA, Francja, Włochy czy Niemcy, bo tam jakoś waga nie ma wpływu na osiągnięcia zawodowe.

Właśnie pomyślałem o znanych mi kobietach, które własną pracą osiągnęły sukces (np. dyrektor banku) i nie znalazłem wśród nich ani jednej drobnej i filigranowej istotki :D . Za to na organizowanym dwa razy w tygodniu targu dominują chude, wrzaskliwe baby, bardzo modnie (wg nich :D ) ubrane :D . x Wśród sprzątaczek, w biurowcu kolegi, dominuje podobny typ kobiet :D :D :D . x To samo z paniami roznoszącymi ulotki :D :D :D .