Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cieszycie się z nieplanowanej ciązy?

Polecane posty

Gość gość

jw....niezawsze planujemy ciąże. Ja nie planowałam ani pierwszej ani obecnej. Jednak w pierwszej cieszyłam sie ogromnie nie mogłam się doczekać rozwiązania. Jest to dziecko z poprzedniego związku ani chwili nie żałowałam że córka się urodziła(miałam 19 lat). W tej chwili mam 30 i znów jestem w ciąży też nieplanowana ale jakoś niepotrafie się cieszyć....boję się że nie pokocham tego dziecka tak jak córki czy to możliwe

Gość gość
zdarlo cie?

Gość gość
dla mnie jak się dowiedziałam to była jakas masakra, ale jak wszystko na spokojnie przemyśleliśmy z ówczesnym narzeczonym teraz mężem to nie taki diabeł straszny... bardziej bałam się jak sobie zorganizujemy życie a nie czy będe kochac dziecko, bo chciałam jej od momentu zobaczenia 2 kresek :) heh w ciąży byłam przeszczęśliwa ( uwielbiałam ten stan). A teraz córcia jest naszym oczkiem w głowie. Ale jeśli mowa o drugim dziecku to też kiedyś się zastanawiałam jak to jest mieć 2 dzieci. Czy to drugie pokocha się tak samo? Myślę że to przychodzi do kobiety instynktownie. Serce dzieli się na pół :) powodzenia