Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Głupia stara.

Polecane posty

Gość gość

Moja matka to brudas. Mieszkam w pokoju z 8 letnia siostra. Gówniatra ciągle kocha i kaszle nie zatykając ryja i rozsiewając zarazki. Przynajmniej raz w miesiącu mnie zaraża jakimś syfem. Ja od 4 miesięcy mam zatkane uszy po zapaleniu, do tego dochodzą infekcje, bo bachor ciągle zaraża. A moja je*nięta matka drze ryk Jak tylko zwrócę pyskatej gówniarze żeby ryj zatykała. No i co ja mam z tą patologią robić. Chętnie bym się wyniósł ale nie stać mnie na to. To mnie ku*wa dobija. Bachor kicha w powietrze a ta su*a że ona nie jest chora, szok.

Gość gość
Jak ci się nie podoba to się wyprowadź. Ja bym cię na miejscu matki dawno wywaliła z domu choćby za samo wyrażanie się o najbliższych i to publicznie. Jesteś chamem i prostakiem.

Gość gość
K*ewa byś miała taką matkę to byś się wyrażała podobnie. To głąb co narobił bachorow a potem nie miała co jeść dac i jeszcze mi wypomina, ze do 20 roku życia dawała mi jedzenie (chociaż trudno to nazwać jedzeniem) a rentę po ojcu brała i przepierdalala. W dodatku biła mnie i ponizala od małego. Raz mi prawie nogę polamala. W du*ię miała ze nie chciałem chodzić do szkoły. Zero anie matka. Liczą się dla niej faceci nie dzieci, tak samo gowno warci Jak ona. Pozwala żeby obecny facet rządził w domu do którego nie ma praw. Zabrania dotykania lodówki siostrze 19 letniej ktora się uczy i musi przez to pomieszkiwac u koleżanki bo w tym je*abym domu nie ma warunków do życia. W dodatków oboje piją i robią awantury...

Gość gość
Trza było tak od razu, pisałeś tylko że matka to brudas a nie o sytuacji w domu. Ale mimo to nie ładnie używać aż tylu brzydkich słów.

Gość gość
A zresztą idzie wywnioskować, że jesteś dorosły więc co za problem wziąć siostrę i iść z nią do lekarza? Ona nie jest niczemu winna, na świat się nie prosiła a do lekarza też sama nie pójdzie. No i nie lubisz jej, że o niej się tak wyrażasz?

Gość gość
sam jestes patologia, inaczej by bylo gdybys zainteresowal sie siostra skoro matka tego nie potrafi ona ma 8 lat jest dzieckiem a ty jako starszy brat powinienes sie poczyniac to tego aby zaopiekowac sie siostra i isc z nia do lekarza

Gość gość
i co ty na to?