Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GośćONA

Pomóżcie odzyskać męża!!!

Polecane posty

Gość GośćONA

Dwa lata temu zostawiłam męża po krótkim stażu małżeńskim. Po tym ślubie nigdy nie miał dla mnie czasu, stał się jakiś taki nerwowy, wyzywał na mnie, nie chciał odwiedzać moich rodziców - ciągle nie miał czasu, nie układało nam się wtedy w łóżku - remontował mieszkanie do którego mieliśmy się wprowadzić. Podejrzewałam go nawet o zdradę, ale zawsze kiedy myślałam, że się umówił z inną, zastawałam go przy remoncie tego mieszkania. Zostawiłam go, bo poznałam człowieka, który był zupełnie inny: czuły, troskliwy, zakochałam się po uszy... Złożyłam pozew rozwodowy, nie było dzieci, zgodził się na rozwód bez orzekania o winie. Od momentu, kiedy 2 tygodnie temu zobaczyłam go z inną kobietą, nie mogę ustać na nogach... Ciągle płaczę, marzę o tym, żeby do mnie wrócił. Pomogłyście mi wiele razy w trudnych sytuacjach i mam nadzieje, że i teraz mi pomożecie... Jak go odzyskać???

Gość gość
głupia szmata miała fajnego męża to go zostawiła, bo jej się znudził, poszła do wyra z innym, po czasie przypomniała sobie o mężu i chce do niego wrócić. Czy ty widzisz dziecko co ty piszesz? Ty jesteś jakaś upośledzona, jak ciebie czytam to jakbym czytała 10letnią dziewczynką a nie starą babę. Walnij się w łeb stara ruro

Gość gość
Daj mu być szczęśliwym z inną kobietą ;/ już twój nowy kochaś cię kopnął w dupę czy ci się znudził i znowu ex mężowi, który jest szczęsliwy z inną chcesz mieszać w życiu?? nie ośmieszaj się kobieto, żałosna jesteś. miałaś już swoje 5 min to zamiast powalczyć o małżeństwo kopnęłaś męża w zad i poszłaś do innego fagaska, a teraz co ?? żal w du pę ściska że mąż szczęśliwy bez takiej wy włoki jak ty? pzdr.

Gość gośćONA
Spodziewałam się pomocy. Nie oceniajcie mnie proszę, wiem, że źle zrobiłam, ale chcę to naprawić...

Gość gość
ale to juz było i nie bedzie dalej zapomnij,nie wróci do ciebie,ta nowa mu nie pozwoli-jest wolny!!!

Gość gość
ciężko nie oceniać kretynki. Jak się ma dobrego męża to się go szanuje, dom ci budował, nie zdradzał ciebie, zaradny, pracowity, to szmacie było źle, a znaleźć takiego faceta to jak wygrać milion w totka. Ale jak się nie szanowało to co się dostało od losu, to masz za swoje. I życzę ci żebyś już nigdy nie zaznała w życiu miłości ani nie poznała porządnego faceta, tylko żeby każdy kolejny miał cię tylko do seksu, bo tylko na to zasługujesz. A będziesz coraz starsza, coraz brzydsza, za parę latek to nawet menel spod budki z piwem się za tobą nie obejrzy.

Gość gość
Mam nadzieję, że te wszystkie odpowiedzi to jedna osoba napisała. Czy nei rozumiecie, że dla niego wazniejsze był remont tego mieszkania niż ja??

Gość gośćONA
Mam nadzieję, że te wszystkie odpowiedzi to jedna osoba napisała. Czy nei rozumiecie, że dla niego wazniejsze był remont tego mieszkania niż ja??

Gość gość
moze i remont mieszkania byl dla niego wazniejszy ale remontowal go dlas was.... Powiem Ci szczerze ze watpie zeby do Ciebie worcil... na pewno bardzo go zabolala wasza rozlaka i jak widac stanal na nogi... chyba ze kocha cie nadal wtedy wszystko moze sie jeszcze odwrocic... jak zniosl rozwod??????

Gość gość
bo chciał szybko pójść na swoje? Mój też tak miał takich kilka miesięcy że po pracy jeździł remontować. Trochę mnie to złościło ale w końcu remont się skończył i teraz oboje jesteśmy szczęśliwi razem

Gość gośćONA
Wydzwaniał do mnie, żebym poczekała z rozwodem, ja pieprzona egoistka chciałam jak najszybciej założyć rodzinę jeśli widziałam, że z nim nic nie będzie. A mam już ponad 30. Teraz wszystko zrozumiałam :( Żeby tylko choć trochę się wtedy mną zajmował... On jeszcze tylko wtedy miał do mnie pretensji, że nie jestem mu wdzięczna, że on się tak trudzi, a ja nie... Czuję, że życie umyka mi między palcami... a ja nic nie mogę zrobić... pomóżcie...

Gość gość
Czy nie byłoby prościej powiedzieć Mu to, co nam opisujesz ? Nikt nie ma takiej mocy, żeby odmienić uczucia byłego, porzuconego męża. Jeżeli chcesz Go odzyskać, to powiedz mu to wprost, wtedy pozbędziesz się złudzeń.

Gość gość
Jak zrobiłaś co chciałaś to teraz co chcesz to rób :O

Gość gość
A czy on tego chce?

Gość gość
Facet musiałby być głupi gdyby pozwolił ci wrócić, jak ty poznałaś innego nie miałaś skrupułów, a jak zobaczyłaś ex z inną kobietą, to nagle znów jesteś zakochana... a gdzie ten twój nowy, miły i czuły facet? Pewnie w dupę cię kopnął :)

Gość gość
chcesz go odzyskać bo nie możesz pogodzic się z tym, e jest szczęśliwy z inną kobietą daj mu spokój i tak zmarnowałaś mu kilka lat żałosna osoba z ciebie :O:O

Gość gość
co to znaczy "odzyskać męża"???? to nie jest juz twój mąż!!!!!!!!! on zapieprzał ciężko byście mieli ładne mieszkanie a ty dałaś d/u/p/y pierwszemu lepszemu który sie zainteresował jestes zwykłą szmatą i nie zasługujesz na niego, daj mu spokój

Gość gość
tu się nie da pomóc, naprawdę. daj mu spokój. spróbuj sobie jakoś ułożyć życie, ale go w to nie mieszaj, biedny facet. tego się nie da naprawić.

Gość gość
głupia szmata co nudzi się w wekend zrobiła prowo, żeby mogła sama się wyżyć w kolejnych postach na fikcyjnej autorce, a tak naprawdę wyzywa sama siebie, jak na tępą rure przystało :D:D:D

Gość gość
pogadaj z nim w końcu jesteście małżeństwem

Gość gośćONA
Nie chcę się na nikim wyżywać. Oczekiwałam pomocy. Każdy popełnia błędy. Wiem, że mnie kocha, bo chyba nie można się tak szybko odkochać. Przy rozstaniu twierdził, że mnie kocha, więc mogło mu tak sobie przejść??

Gość gość
Oby do ciebie nie wrocil, pustak z ciebie okropny!!!

Gość gość
tak mogło. On robił coś dla WAS bo nie tylko dla własnego widzi mi się a tobie się znudziło. Tak się rani ludzi którzy później przestają kochać

Gość gość
Na bank ma cie juz w d***e jak ma nowa laseczke , teraz zostaniesz sama a on bedzie zakładał rodzinke :) zycze mu duzooo szczescia :) iiii niech zapomni o tobie, bo jestes nic nie warta kobieta.

Gość gośćONA
No właśnie nie do końca - jesteśmy po rozwodzie

Gość gość
Nie wierze jak mozna byc tak podla kobieta ?

Zdaję sobie sprawę z głupoty tego topiku ale powiem jedno : Gdyby moja ubóstwiana przeze mnie żona wywinęła taki numer to choćby mi miało serce pęknąć nie byłoby szans na wybaczenie.:(

Gość gość
daj spokój nie mogłaś poczekać chwilę aż coś skończy i poszłaś do innego. Nie miałby szacunku do samego siebie jakby dał ci szansę

Gość gość
A co się stało z twoim kochasiem w którym się zakochałaś? Moim zdaniem masz syndrom psa ogrodnika co to sam nie zje a drugiemu nie da. Gdy ty miałaś innego to było cacy -no bo maż nieczuły, zajęty mieszkaniem a teraz gdy on sobie życie układa to nagle ci nie pasuje?

Gość gość
No jak to nie można się szybko odkochać?? Przecież Ty się szybko w mężu odkochałaś i poszłaś z innym do łożka! Jesteś egoistką bo zamiast cieszyć się szczęściem byłego męża i się odsunąć na bok to znów chcesz mieszać. Jesteś jak pies ogrodnika. Pewnie kochanek Cię tez rozczarował i przezyc nie mozesz, źe ty jestes sama a eks się pozbeirał po Tobie. Jestem mężatka od 13 lat i w życiu nie potraktowalabym tak męża, ktory sobie ręce urabia dla mnie, nawet jeśli dla mnie bylby w danym momencie nieprzyjemny, bo przecież mąż nie jest robotem a jednak wymagałaś od niego rzeczy fizycznie niemożliwych. Twoj byłymąż będzie glupi jeśli pozwoli Ci wrócić a Ty będziesz egoistką jeśli sprobujesz rozwalić nowy związek eksa.