Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Armaid

Jak myślicie, czemu tak skrytykowali?

Polecane posty

Gość Armaid

przepraszam że tak dużo na pewnym forum dziewczyna wkleiła zdjęcie sylwetki swojej kuzynki, napisała że jest sportowcem i od 8lat trenuje pływanie. ja spojrzałam i faktycznie dziewczyna dosyć ładna, szczupła (ale nie patyk), może kaloryfera nie ma ale mięśnie jakieś tam widać. tak ją hejtowali że nie mogę, pisali jej że ma wielkie i grube uda, duży tyłek (którego na zdjęciu było widać tylko kawałek bo stałą prawie przodem), że ma mały biust, krótki tułów, brzydki brzuch a nawet celulit (którego nie mogłam się dopatrzeć). dziewczyna napisała że są po prostu zazdrośni o ciało kuzynki, bo jest wysportowana, ma zainteresowania i nie ma brzydkiej sylwetki a takie niemiłe komentarze dostała. na profilu jakaś (niby 20-latka chociaż wydawało się że dziecko) napisało jej komentarz że tak nie wygląda wysportowana sylwetka (i wkleiła link jakiejś sportsmanki ale i tak podobnej do dziewczyny tej skrytykowanej), powiedziała że dziewczyna wygląda jak pasztet i całymi dniami siedzi przed kompem i dlatego tak wygląda, że wcale sylwetki nie ma i cały czas powtarzała że jest pasztet (i to ona napisała to co było wymienione wyżej), napisała też że inne dziewczyny co wrzucają zdjęcia są duzo ładniejsze od niej. potem weszłam na profil tej co tak wyzywała ją od paszteta i tam druga dziewczyna co napisała wcześniej podobną niefajną odpowiedź napisała jej "czy ta dziewczyna ma jakieś kompleksy i tobie też próbuje wmówić że ta na zdjęciu ma mięśnie i jędrne ciało?". dziwne to było bo odniosłam wrażenie że strasznie zazdroszczą bo tylko krytykują a nic dobrego nie powiedziały, nic pomimo że to była figura sportowca. ta co wstawiła zdjęcie kuzynki powiedziała że za tą dziewczyną oglądają się chłopaki i mężczyźni a dziewczyny na tym portalu jako jedyne twierdza inaczej, bo wszyscy jej mówili że ma ładne ciało a nagle ktoś zazdrosny ją hektuje jak mylicie czy to z zazdrości czy jakiś inny jeszcze powód? ja odniosłam wrażenie że ci co tak pisali byli nie tylko zazdrośni ale i niedojrzali. jak sądzicie? p.s. ja z tą sprawą nic wspólnego nie mam, twierdzę tylko że dziewczyna miała spoko figurę a dostała taką krytykę że szkoda gadać i to taką że nie pisali jej że masz ładne to a brzydkie to, tylko pisali że wszystko widoczne na zdjęciu było brzydkie, nawet coś czego nie było czyli np. celulit. i przepraszam że tak dziwnie napisane ale się trochę spieszyłam

Gość gość
widocznie nie masz aż tak ładnego ciała jak ci się wydaje. Widzę tu często wklejane zdjęcia i pięknych ciał raczej nikt nie krytykuje, ewentualnie pustostan mózgowy autorki:D Proszę cie, myslisz że ktoś uwierzy że taki emocjonalny elaborat napisałaś nie o sobie?:D IQ społeczenstwa spada...

gościu wyżej, jak widzisz ani ja ani ty sportowcami nie jesteśmy. ty zaniżasz nasze społeczne IQ a ja muszę je podnosić chwaląc tych którzy się starają np. właśnie tej dziewczyny. to że nasze społeczeństwo nie ma zbyt wysokiej inteligencji to wiadomo. i nie nie masz racji, to nie ja a ja mam ciało ładne :) i widziałam wiele razy jak ktoś tu wklejał ładne ciało, szczupłe i opalone a je krytykowali i zazdrościli i to z resztą tacy ludzie jak ty. ja nie wklejam bo nie mam po co i tak wiem że skoro krytykują ładniejszych ode mnie to po co mi fałszywe opinie że jestem ładna jak nie jestem. ile razy mówią że jakiś sportowiec, tenisiastka są brzydcy a czy jest sportowiec z brzydkim ciałem? wątpię. ja widziałam na forach krytykę ładnych ciał- z zazdrości. jeśli uważasz inaczej to udowodnij