Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Autorka27

szukam mądrego faceta do rozmowy

Polecane posty

Gość Autorka27
jagoda, niestety jedyne co jest żałosne, to Twoje zachowanie, które zupełnie nie jest adekwatne ani do tego wątku, ani do tematu. I skąd w Tobie tyle agresji?

Trzeba spin bo mądrość nie zasługuje na szufladkowanie w jej kategoriach luźnych rozmów. Luźna rozmowa to luźna rozmowa, a luźna mądrość to piasek bez wapna.

Gość marcet
ok. ja chcę pojechac w góry . a gdzie ty mieszkasz?

Gość lanser
astępna KOBIETA która z kilku zdań wyłoniła prawdę i wściekle ujada, bo kompleksy zżerają>>a ty po raz 3 w kilku wypowiedziach obnażyłaś swoją głupotę. gdybym był kobietą miałbym nick lanserka.

Gość gość
Autorko, przecież wiadomo, że każdy tępak będzie się uważał za mądrego :D A na kafeterii to tylu mądrych, że hohoho... Też sobie miejsce wybrałaś ;) Mądrosć sprawdza się po charakterze, a nie po tym, ze ktoś się tu zgłosi ;)

Gość Autorka27
jagoda, to było w końcu coś mądrego, czyli stało się jak myślałam- raczej nie pogadam z mądrym facetem, tylko kobiety mają coś ciekawego do powiedzenia. Bez sensu

Gość Autorka27
wiem, wiem gościu, ale: pada u nas, wycieczka odwołana i nudy, więc przez moment pomyślałam o forum:)

Gość Autorka27
lanser- przeczytaj swoje wypowiedzi raz jeszcze i jak się podszywasz pod kogoś, to zmieniaj końcówki wyrazów gdy odmieniasz przez rodzaj męski

Gość gość
mądrość wymaga spin...bożeeeeee co za głupia

Gość marcet
ja myślałem że naprawdę jakaś dziewczyna chce pogadac ale wy się zachowujecie gorzej niż dzieci. to nie rozmowa to struganie durnia . żenada po co ta strona założona albo do czego . bo nikt nie pisze na temat .

Gość Autorka27
jagoda- nie wiem czy ktoś to zauważy i stwierdzi ze jesteś mądra(czy mądry wg ostatnich doniesień), ale twoje spinanie się świadczy źle o tobie; nie mogę po prostu założyć tematu i pogadać z kimś, pośmiać się, bo trafi się taki ktoś jak ty i będzie psuć wszystko swoimi PSEUDO mądrościami. Trochę dystansu i luzu, bo to jest żałosne. Poza tym wyzywanie kogoś świadczy o niskiej samoocenie. Więc weź się za siebie a nie mąć bez sensu.

Gość Autorka27
marcet- ja bym z chęcią pogadała, ale niestety aktualnie bronię się przed gradem strzał;) ok, ignoruję od teraz ich:) co dziś ciekawego robiłeś?

Gość Autorka27
jagoda, nie masz racji, jestes coraz bardziej żałosna, a na dodatek ciągle zmieniasz końcówki damskie i męskie. Brak słów na głupotę.

Jeśli nie mam racji to po prostu wskaż gdzie jej nie mam debilu, rozumiesz proste polecenie czy nie? Drugi raz o to proszę, czy ja kurwa tak wiele wymagam? Umiesz czytać po polsku?

Gość lanser
co do zasady NIGDY się nie podszywam jak bardzo rzadko robię wyjątek to pisze coś zabawnego a nie żałosnego. może mi się zdarzył jeden podszyw na tysiąc wpisów i to wątpię. pod kogoś takiego jak ty nigdy bym się nie podszył bo kompletnie nie masz dystansu do siebie i poczucia humoru. poza tym podszywanie się pod pomarańczowe nicki jest kompletnie pozbawione sensu :D

Gość gość25
autorko, znalazłaś kogoś ciekawego do rozmowy??

Gość gość
Żenada.... szkoda czasu rozmowę z takimi jak wy.

Gość marcet
ja dziś w sumie jestem koło domu byłem na spacerze w lesie super pogoda:) a niedługo idę do znajomych. Sorry za tamto bo to nie do ciebie a do nich. po prostu daj se spokój bo im o to tylko chodzi zeby się kłucic .

Gość gość
Skąd jesteś Autorko bo nie wiem czy się opłaca zaczynać z Tobą rozmowę.

Gość marcet
a co w kłótni jest mądrego? Mądry wie kiedy ustąpic.