Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mogę się pogodzić z tym, że... [dokończ zdanie]

Polecane posty

Gość gość

...nigdy nie zostanę kierowcą :(

Gość gość
dlaczego ? ile razy nie zdalas ?

Gość gość
bo nie spełniam warunków zdrowotnych do odbycia kursu

Gość gość
wada wzroku ?

Gość ebenka
jutro jest ostatnim dniem mojej pracy. W wieku 45 jestem na lodzie. Przykro mi i chce mi się wyyyyć

Gość gość
...holendrzy nie rozstrzelali jeszcze meksykanców :(

Gość gość
że facet, na którym mi zależy, ma mnie w doopie :O

Gość gość
nie moge sie pogodzić z tym ze nie poszlam na studia dwa lata temu

Gość gość
Chile strzeliło w słupek przy ostatnim karnym

Gość gość
nie mogę sie pogodzić z tym, że znowu wpier...oliłam czekoladę zamiast pójść biegać.

Gość gość
rośnie mi od kilku lat dupa i brak mi motywacji by cos z tym zrobic

Gość gość
Nie moge sie pogodxic z tym ze zawsze wybieram zlych facetow, to moj jedyny problem:(

Gość gość
To ja tez pojde kupic i wperdole czekolade, co mam z tego zycia

Gość gość
co ci stoi na przeszkodzie w tym, żeby zamieszkać gdzie indziej, ograniczyć kontakty do zera, żyć sobie sama na własny rachunek ?

Gość gość
ze nie moge byc z tym kogo kocham

Gość gość
znowu wpieprzam jak świnia, a lato się już zaczyna...

Gość gość
że nic nie mogę zrobić w pewnej sprawie-tylko czekać-być może jak na Godota !!!

co ci stoi na przeszkodzie w tym, żeby zamieszkać gdzie indziej, ograniczyć kontakty do zera, żyć sobie sama na własny rachunek ? x aha, jak pójdę do pracy to od razu dostanę całe mieszkanie z opłaconymi sprawami, tak? oczywiście, mogę wynająć, ale z jakiegoś powodu. skończyłam studia - powód się skończył. teraz mogę iść do pracy, ale to nie zmienia faktu, że jeszcze długo w tym czasie będę musiała z nią mieszkać. chyba, że mogę się do Ciebie wprowadzić?:) poza tym nie mam za bardzo bliskich emocjonalnie ludzi oprócz problematycnych rodziców, nie mam motywacji emocjonalnej. wywołują złe emocje, ale są to przynajmniej silne emocje.

Gość gość
aha, to wolisz męczyć się z matką niż wynajmować? i nie wiedziałam, ze aby wynajmować mieszkanie to trzeba mieć "powód" inny niż po prostu chęć zamieszkania samemu lol

aha, to wolisz męczyć się z matką niż wynajmować? i nie wiedziałam, ze aby wynajmować mieszkanie to trzeba mieć "powód" inny niż po prostu chęć zamieszkania samemu lol x jeśli chcę wydawać nieswoje pieniądze to muszę mieć powód.

Gość gość
oczywiście, że możesz się wprowadzić, tu w mieszkaniu właśnie zwolniły się dwa pokoje, koszt jednego razem z opłatami to ok.450zł na mc, a współlokatorkom, które podobnie jak ja ewakuowały się za pracą z mniejszych miast do wielkiego miasta akademickiego, bez problemu udawało się utrzymać tutaj ze swojej marnej wypłaty przez cały poprzedni rok, więc sądzę, że i ty dałabyś sobie radę :)

Gość gość
że przytyłam ponad 20 kg ;/

Gość gość
i co z tego? nie możesz się pogodzić, że ci inni w przeciwieństwie do ciebie chcą z nią mieszkać?

gość dziś oczywiście, że możesz się wprowadzić, tu w mieszkaniu właśnie zwolniły się dwa pokoje, koszt jednego razem z opłatami to ok.450zł na mc, a współlokatorkom, które podobnie jak ja ewakuowały się za pracą z mniejszych miast do wielkiego miasta akademickiego, bez problemu udawało się utrzymać tutaj ze swojej marnej wypłaty przez cały poprzedni rok, więc sądzę, że i ty dałabyś sobie radę usmiech.gif x :) jesteś bardzo miłą osobą, ale wolę poszukać w realu, nie przenoszę żadnych kontaktów z internetu do reala, jednak fajnie, że są takie życzliwe osoby jak Ty:) tak, masz racje, że pewnie niewiele trzeba, by się wyprowadzić, nie liczę na willę :D naprawdę, wolę nawet mieszkać z kimś, już się sama namieszkałam i też mnie to psychicznie sterało nie jest tak, że gniję i nic z tym nie robię, robię, w najbliższym czasie zacznę szukać pracy i rozpocznę terapię, po prostu boję się przyszłości

Gość gość
a jak zaczniesz zarabiać to nie zamierzasz wynająć pokoju/mieszkania ?

i co z tego? nie możesz się pogodzić, że ci inni w przeciwieństwie do ciebie chcą z nią mieszkać? x heh, jesteś śmieszny, bo ona innych akurat traktuje gorzej ode mnie np. ojciec ma z nią większy problem niż ja:D nie wiem co miał wnosić te koment x gość dziś a jak zaczniesz zarabiać to nie zamierzasz wynająć pokoju/mieszkania ? x stopniowo pewnie tak, ale to musi mieć sens, a nie, że się tak sztucznie wyprowadzę. może to być źle odebrane np. przez tatę.

Gość gość
nie mam odwagi umówić się z uroczą dziewczyną o anielskim uśmiechu.