Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mogę się pogodzić z tym, że... [dokończ zdanie]

Polecane posty

Gość gość
dalej nie rozumiem :) jak może zostać przez kogokolwiek odebrana sztucznie chęć usamodzielnienia się 25-letniej kobiety, która ukończyła studia ? nastolatką się czujesz, że potrzebujesz mieszkać dalej z rodzicami do czasu aż ich samych nie zacznie to dziwić czy co? PRZECIEŻ JESTEŚ JUŻ STARĄ BABĄ!!!

Gość gość
Nie mogę się pogodzić z tym że mam dziecko opoźnione rozwojowo... Kocham synka, ale gdy patrzę na jego zdrowych rówieśników jest mi tak przykro...Zazdroszczę ich rodzicom. Nawet nie zdają sobie sprawy jakie mają szczęście.

Gość gość
weszłam na fb mojego byłego - czy on to może zobaczyć???

Gość gość
A ja nie mogę pogodzić się z tym,że ...moja pani dyrektor jest straszną plotkarą .Uwielbia jak ktoś jej donosi.

Gość gość
..... że świat jest niesprawiedliwy.

Gość gość
oczywiście, że może zobaczyć :) w razie czego wciśnij kit, że to Twoja matka z Twojego konta namierzała Twoich byłych w celu obśmiania ze znajomą z pracy

gość dziś nie mam odwagi umówić się z uroczą dziewczyną o anielskim uśmiechu. Jak nie masz odwagi to sie nie umawiaj. To ze sie umowisz to dopiero poczatek wyzwań;) Wiem co mowie:P

Gość gość
ShereKhan. Umówiłbyś się ze szczerbatą dziewczyną, która nigdy nie robiła loda?

Gość gość
Wyszczerbienie warcabowe typu co drugie pole wolne

Gość drania
nie ma takiej rzeczy z którą nie mogłabym się pogodzić

gość dziś dalej nie rozumiem usmiech.gif jak może zostać przez kogokolwiek odebrana sztucznie chęć usamodzielnienia się 25-letniej kobiety, x gdyby to było dla nich normalne, to co piszesz, to bym już dawno się wyprowadziła. moi rodzice mają zaburzenie, zwane toksycznością - nie opłaca im się, żebym dorastała, bo są RODZICAMI, nikim innym. może się to zmieni jak rodzeństwo będzie miał swoje dzieci i przeniosą to na nie x nastolatką się czujesz, że potrzebujesz mieszkać dalej z rodzicami x np. kwestia taka, że mój ojciec jest ofiarą przemocy psychicznej i nie chcę go zostawiać.

Gość gość
broken, dalej usprawiedliwiaj swoje lenistwo i chęć dalszego dziadowania na rodzicach

Gość gość
Niestety nie o mnie chodzi, bo tak się składa dentystka, do której chadzam niemal pół życia zadbała, aby cała moja sztuczna szczęka była pełna pięknych lśniących ząbków, ale przekażę koleżance co napisałeś, ucieszy się bidulka :)

Gość gość
skoro twoja matka jest taka zła jak piszesz to dlaczego twój ojciec nadal z nią mieszka? jeśli faktycznie by się nad nim znęcała to chyba już dawno by się wyprowadził... coś kręcisz albo dlaczego razem z ojcem się nie wyprowadzisz i z nim nie zamieszkasz?

skoro twoja matka jest taka zła jak piszesz to dlaczego twój ojciec nadal z nią mieszka? x nie wiem. bo są małżeństwem już prawie 30 lat, bo są katolikami, bo oprócz tego, że się nie szanują, mają wspólne zainteresowania, bo mają za dużo wspólnych znajomych i byłby wstyd, bo chcą nam wpoić taki katolicki poprawny model życia w związku? są konserwatywni x jeśli faktycznie by się nad nim znęcała to chyba już dawno by się wyprowadził... coś kręcisz x poczytaj o mentalności ofiary, nie zgrywaj prymitywnej osoby x albo dlaczego razem z ojcem się nie wyprowadzisz i z nim nie zamieszkasz? x a widział to kto? tak by było najlepiej. to ona obraża wszystkich domowników, rujnuje spokój, dopierdala się, już nie można z nią wytrzymać, nic do niej nie dociera. niech ona się wyprowadzi

niech ona się wyprowadzi, ciągle się drze, że chce mieszkać sama. zawsze wszystko jest nie tak dla niej, a ona święta.

Gość mokre maźgi
to czemu się nie wyprowadzi?

Gość generator wyszczerbień
Proszę nie umniejszać trudnośc***ełnionej przeze mnie funkcji!!! 😡

Gość gość
i nie dasz rady razem z ojcem się jej przeciwstawić?

Gość gość654646
Nie mogę się pogodzić z tym, że wyprowadziłam się z mężem i córką z własnego mieszkania i zamieszkałam z teściami. Nigdy sobie tego nie wybaczę,.,

Gość gość
W miarę szybko to ja ci mogę kopa w doopę wygenerować :)

nie chcę o tym z nim rozmawiać, żeby nie sprawiać mu przykrości i mu przypominać jak beznadziejną ma żonę. on też nie jest idealny, często mnie nie bronił, jak byłam młodsza, przed jej agresją, bo mu się nie chciało, albo jak robiła błędy w wychowaniu. nie wiem, czemu taki jest, bo przecież jest ambitny i potrafi postawić na swoim. a ona to taka śmieszna kukła, człowiek agresywny jest słaby ona się nie wyprowadzi, bo woli narzekać. ma jakiś chory obraz rodziny, która będzie się jej podporządkowywać

Gość gość
Nie będę niczego zakładać, bo niczego nie ściągałam Wolisz glany czy szpilki?