Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zatrudniły byście taka opiekunkę?

Polecane posty

Gość gość

Zatrudniły byście opiekunkę z doświadczeniem i dobrymi referencjami, która jest palaczką, ale twierdzi że przy dziecku nie pali? Mamy w sumie ogród i mogła by sobie czasem wyjść na "bucha" kiedy dziecko by spało, ale nie mam pewności czy przy nim tego nie będzie robić... Jak to jest z tymi palaczami, bo my nie palimy.

Gość gość
dla mnie jest skreslona, to nie chodzi że będzie palic na dworzu, smród się trzyma takiej osoby, oddech a my z mężem mamy fioła na tym punkcie bo mąz jest nawet uczulony na dym z papierosów i nienawidzi ludzi palacych

Palacze potrafią nie palić kilka godzin. Trzeba być ignorantem bez szacunku, żeby palić u kogoś w domu. Jeśli by to robiła, to byś wyczuła. Myślę, że skoro zapewnia, że nie pali przy dziecku, to nie będzie paliła (jeśli jest profesjonalna i nie jest egoistką niemyślącą).

Gość gość
nie wierzę że palaczka może się powstrzymać od niepalenia, zwłaszcza gdy się nudzi..... moja teściowa taka jest, owszem kłamie przed nami że nie pali, może się długo powstrzymać ale wtedy jest strasznie nerwowa i nie może się doczekać by zapalić opiekunka do dziecka, palaczka ?! nigdy w życiu chcesz by twoje dziecko miało w przysłosci większe ryzyko astmy i przewlekłej obturacyjnej choroby płuc ?

Gość gość
Nie chciałabym, zeby ktoś ze śmierdzącymi łapami od fajek dotykał mojego dziecka, p,lus smród zpyska

Gość gość
ale generalizujecie -- mój tato pali tylko w weekendy i przez ten weekend pali jedną paczkę w tygodniu nie pali wgl.