Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudo pseudonim

Kobieca seksualność uruchamia się gdy kobieta jest niepewna mężczyzny

Polecane posty

Gość pseudo pseudonim
Nic się nie stało z mężczyznami. Lubicie sobie ponarzekać, choć same wybieracie sobie facetów.

Gość pseudo pseudonim
Postać Johna z 9 1/2 tygodnia jest niemal wzorowa. Reżyser powinien jednak zaserwować więcej perwersyjnych i poniżających scen seksu i nieco inne zakończenie.

ja jestem aseksualna, ale po prostu wolę mężczyzn niepewnych, cwanych, niebezpiecznych, bo wolę coś takiego niż bezpieczeństwo, marazm, rodzina, kajdany, stabilne więzienie. dla mnie taki facet jest ciekawy, konkretny, stanowczy, męski. ale ja jestem dziwna i mam zaburzenia depresyjne, dopamina i adrenalina muszą być na wysokim poziomie, bo jak nie to po pewnym czasie chce mi się pochlastać

Gość pseudo pseudonim
Broken rozumiem że nie chciałabyś uprawiać seksu z takimi mężczyznami i na tym polega twoja aseksualność, tak?

Gość gość
Jak dostaniesz w morde kilka razy to zmienisz zdanie. Mnie tez tacy podniecali aż poznalam wspaniałego faceta. Zawsze uważny ,subtelny w zachowaniu w stosunku do mnie i to nie prawda ze nie potrafi stosować przemocy, potrafi ale robi to dla zabawy. To nie jest tępa przemoc, prymitywna zresztą on tez lubi jak ja czesam go zgwalce.

Broken rozumiem że nie chciałabyś uprawiać seksu z takimi mężczyznami i na tym polega twoja aseksualność, tak? x to nie jest kwestia chcenia, po prostu tego nie potrzebuję, ale może kiedyś spróbuję, co nie? chciałabym to co mam w stopce, oprócz tego przyciskanie do ściany (takie jak czasem w filmach jest jak mężczyzna wraca do domu z podróży, tak przyciska babeczkę do ściany i ją całuje po francusku) gryzienie w uszko, smyranie noskiem po zaroście, przytulanki;););)

tajemnica nr 2: kobiety kierują się emocjami i czasami same się w nich tak zakręcą, że się gubią. Jak facet mówi tak, to znaczy tak. Jak kobieta mówi tak, to może oznaczać wszystko.

i kreślą romantyczne scenariusze (nawet te z przemocą). A męska przemoc oznacza co innego. I po takiej akcji pojawia się problem, bo nie o to chodziło, mimo że dwie strony twierdziły, że wiedzą w co idą.

kobietom nie chodzi o brutala. im chodzi o siłę. Jak zrozumiesz tę różnicę, to będziesz samcem alfa. A nie prostakiem.

Gość pseudo pseudonim
Maxime kobiety można rozpracować, wystarczy znać zasady jakimi się kierują. Broken a miałaś mimowolne reakcje organizmu typu skurcze łechtaczki z podniecenia?

Gość pseudo pseudonim
O nie, nie chodzi o siłę tylko o brutala właśnie. Silny, przystojny ale spokojny nie podnieci kobiet.

lata doświadczeń młoda styczniowa. następnym razem powiedz: mówię wprost, nie doszukuj się. i bądź konsekwentna. facet potrzebuje jasnej wskazówki. jeśli ją dostanie - przestawi się na tryb "wprost" - chociaż ostatnio to może nie do końca fortunny zwrot.

Gość gość
Tajemnica nr 1. Facetówi wszystko jedno czy kobiecie łechtaczka staje z obrzydzenia czy z miłości. W każdym razie facetom z tego watku

pseudo pseudonim - masz jakiś dziwnie wąski świat, w którym nie mieści się nic poza twoimi tezami. Nie jesteś alfa, to widać. Z wąskim horyzontem nie będziesz.

Gość gość
Jak to nie podnieci? Nic tak nie podnieca kobiety jak facet opanowany i spokojny, was zresztą tez najbardziej podniecaja kobiety stabilne psychicznie. Histeryczke w*******ie a ze spokojna się ozenicie

Broken a miałaś mimowolne reakcje organizmu typu skurcze łechtaczki z podniecenia? x mam różne objawy podniecenia, ale nie od myśli o ludziach, raczej są to skrawki różnych skojarzeń jak mam dni płodne, albo po prostu sam okres dni płodnych a reakcja organizmu na mężczyzna jest, to, że jestem asem, nie znaczy, że się ogranicza do duchowości, po prostu ekscytacja jak widzę mężczyznę jakby się miało zdarzyć coś fajnego w życiu, no i wiadomo, przyspieszone bicie serca, rumieniec, ale nic związanego z podnieceniem seksualnym ja jestem heteromocjonalna, więc jestem asem, ale ze skłonnością emocjonalną do mężczyzn, bo można być np. asem aromantycznym, wtedy płeć i jakby stosunek do niej nie liczy się wcale. ciekawe zagadnienia;)

nie wiem, nie znam go, więc nie zajmuje stanowiska. nie będę adwokatem tego faceta. Taki typ, cóż...

Gość gość
To tak jakby się spytac czy podniecaja was kobiety agresywne i wyuzdane. Pewnie podniecaja silnie ale tez brzydza z drugiej strony ,prawda?

agresywnej i wyuzdanej się nie szanuje. Naładowaną erotycznie, kobietę pewną siebie, z klasą, kobiecą nosi na rękach.

Gość gość
No ale ci stoi prawda? Walisz sobie pod nią k****a. My tez nie szanujemy brutali chociaż nas podniecaja!!!

Gość pseudo pseudonim
Maxime moje tezy są dla ciebie nie na rękę, więc mnie "degradujesz". Typowa reakcja. Nie można przekładać podniety jednej płci do podniet drugiej. Agresywna, wyuzdana i brzydka nie podnieca, a agresywny brzydal tak.

Gość gość
Przecież oglądają wyuzdane k***y i wala konia i zaliczaja wyuzdane panienki, bo ich podniecaja fizycznie. Kobietę tez brutal może podniecic fizycznie ale jej serca nie zdobędzie.

inaczej. żebyśmy się dobrze zrozumieli. Czym innym jest strach (jak przed oprawcą), a czym innym wykorzystanie swojej siły w kontrolowany sposób.