Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudo pseudonim

Kobieca seksualność uruchamia się gdy kobieta jest niepewna mężczyzny

Polecane posty

Gość gość
autor to debil do potęgi obstawiam że to jakiś pryszczaty pravik

Gość pseudo pseudonim
Podświadomie prowokują.

Gość gość
sradomie, a nie podświadomie jakby naprawdę tego pragnęły to by prowokowały świadomie i nie zgłaszały potem g***tów na policji ani nie miały traumy idź stąd chłopcze i nie pisz bzdur

Gość pseudo pseudonim
Nie znasz się i nie wiesz jak postępują kobiety. Nie chcą świadomie tego czego chcą podświadomie, ale kierują się podświadomością.

Gość gość
buahahahahahaha!

Gość gość
i twoja teza poszła się yebać. kobieca seksualność ur******* się wtedy kiedy właśnie kobieta jest pewna mężczyzny. a w kontrolowanych g***tach w fantazjach- jest, tak samo w realu ma ochotę na seks wtedy kiedy czuje się bezpiecznie przy facecie.

Gość gość
Pseudopseudonim w pewnym sensie masz racje,ja na przykład po zdradzie męża patrze na seks inaczej,jesteśmy razem ale mam wrażenie że oczekuję czegoś wiecej od tego co on mi oferuje,a ja nic mu nie mówię,a przecież tak byłoby lepiej jasno powiedzieć o co chodzi,ale nie niech się domyśla a jak nie zrobi tego to się masturbuje po cichu,bo tak łatwiej.Zamiast pomyśleć i dać coś wiecej od siebie :( a tak wolałabym żeby przeleciał mnie na blacie w kuchni,albo tak jak lubie latem na powietrzu A ponieważ jest mało rozgarnięty wiec ma to co ma :(

Gość gość
To nie tak po prostu kobiety z niska samoswiadomoscia ulegają popedom, bo sa niezaspokojone mentalne przez siebie i męża.

Gość gość
To jaka jest szczesliwa?Faceci rzadko kiedy wiedza jak zaspokoic swoje kobiety,moj maz od momentu zdrady stał sie dla mnie kimś innym i bardzo długo zajęlo mi aby sie pozbierać,zeby czuć satysfakcje z seksu,ale stałam sie rowniczesnie wymagajaca,i nie ułatwiam mu :)