Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nagranicy

przeglądam trumny

Polecane posty

Gość nagranicy

i zastanawiam się,która mogłaby by być dla mnie idealna...

Gość gość
I tak ci kupią inną. Ja chcę być pochowana w urnie, w ścianie płaczu jak to u nas mówią. Zadnych pomników, po co komu wydatki robić? Kremacja tańsza :)

Gość nagranicy
W sumie wszystko jedno mi jest,mam niespełna 20 lat,a już jestem martwy za życia...

Gość gość
Weź się człowieku w garść, napisałeś już w innym temacie i mniej więcej wiem o co chodzi. Ja mam 33 lata i wiele w życiu przeszłam, wierz mi. Nie będę się tu rozpisywać, bo nie chcę do tego wracać. Od dziecka miałam pod górkę. Dałam radę sama, bez pomocy choćby psychologa. Spotkasz w swoim życiu jeszcze porządną dziewczynę. Zobaczysz. O tej urnie to ja pisałam, ale nie dlatego, że chcę umierać już teraz, tylko wiem, że kiedyś to nastąpi i w domu wszyscy wiedzą gdzie i w czym mam być pochowana. Taka moja wola. A ty się nie przejmuj, za parę dni ochoniesz i inaczej na wszystko spojrzysz.

Gość gość
Was chyba pogieło, mysleć o trumnie za zycia. Przeciez i tak rodzina za was wybierze. Lepiej zyc pełnią zycia. Ale jak ktos lubi planować przyszłośc to tu http://www.dpsz.pl/oferta mają szeroki wybór.

Gość Pepetko
Ja jestem z Wrocławia i też ostatnio przeglądałam oferty firm, które organizują pogrzeb we Wrocławiu. Tutaj znalazłam piękne urny: http://www.styx.pl/trumny-i-urny Zastanawiam się czy nie kupić sobie jednej już za życia :P