Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Route 7

Problem z pomysłem na prezent dla chłopaka! Chciałabym kupić coś praktycznego.

Polecane posty

Gość Route 7

Ale jest problem. ON ma praktycznie wszytsko.pracuje za granica i co mu jest potrzebne to sobie kupuje. mialam tyle pomysłów z prezentami ale podczas rozmowy wplatałam dyskretnie pytanie o dany prezent aby mogl wyrazic opinie na dany temat. W planach mialam mu kupic masażer do stóp - powiedział,ze jak przychodzi z pracy to nie bola go nogi,wiec w sumie nie bylby mu potrzebny. myslalam zeby mu kupic torbe na laptopa -ma podreczna torebke z nike dla mężczyzn zeby nie nosil wszytskich kluczy i portfelów po kieszeniach,ale powiedzial,ze czegos takiego w zyciu by nie zalozyl. rzutki - powiedzial,ze nie mialby gdzie tego powiesic,zreszta jego kolega z którym ieskz ajuz kupil elektryczna masyznka do golenia - powiedzial ze ma bardzo wrazliwa skóre i woli sie golic swoja maszynka. kolacji nie zrobie bo jego urodziny akurat wypadaja kiedy jest za granica. myslalam o karnecie na gokarty,ale sam nie pojedzie, a zawsze jest problem zeby jego kolegow zebrac na te gokarty,a karnet jest tylko na miesiac chyba z tego co czytalam. wziął sie teraz za ćwiczenia,ale wszystkie drazki,hantle i inne d**erele ma. myslalam zeby mu kupic taki pas na brzuch co mu wypracuje miesnie. na allegro sa jakies nawet za 100 zł ale wydaje mi sie ze to jakisz szajs za ta cene i zaraz sie rozleci. Zupelnie nie wiem co wymyslic. nie chce dawac mu żadnych ramek,kubków czy pierdołek, bo jemu jest to nie potrzebne. chce mu cos dac co sie przyda. I w takich chwilach troche szkoda,ze moj facet nie ma zadnego nalogu,bo ani nie pije - wiec nie kupie zandego dobrego alkoholu,ani nie pali,wiec e-papierosa tez nie kupie. jedyna jego pasja sa motocykle ! ale wszytsko z tej dziedziny jest nie na moja kieszen... planuje prezent do 150zł, gdyz nie stac mnie na drozszy... prosze o jakies ciekawe pomysły. dobrze by było cos z elektrycznych rzeczy:)

Gość Route 7
nikt nic?

Gość katherineaa
Hej! Jeśli już wszystko ma to postaraj sie bardziej, czymś elektrycznym trudno będzie go zadowolić Ja kupiłam mojego coś takiego: http://www.mocprezentow.com/zosta--rewolwerowcem Realizował to po trzech miesiącach, bo z jego zapałem to... szkoda gadać, ale jest na maksa zajarany, teraz chodzi na ta strzelnice dwa razy w tygodniu i chwali sie ile punktów ustrzelił ;d

Raczej z czymś praktycznym to bym nie wyskakiwała jak ma kase i go stać to sam najlepiej będzie wiedział czego potrzebuje i sobie to kupi. Faceci już tak mają. Ja jakiś czas temu natknęłam się na taką listę http://famfam.pl/kolekcja/oryginalny-prezent-dla-chlopaka i kupiłam już stamtąd dwa prezenty. Dla brata kupiłam etui na dokument space invaders a mężowi otwieracz do piwa. Docenił gest :)

Gość Wiwiena
Ja swojemu zafundowałam kieszeń na 2hdd zeta-notebooks i zastanawiałam się jeszcze nad dyskiem zewnętrznym. Ale kieszenie są tańsze od dysków i chyba praktyczniejsze. Zobacz te na http://www.zeta-notebooks.pl/kieszen-na-2hdd-zeta-c-129.html Bo z tego co wiem to za dobry dysk trzeba zapłacić ok 200 zł.