Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wasze18ste urodzinki

Polecane posty

Gość gość

Robiliście imprezę? Ja nic nie robiłam , nawet nie pamiętam czy tort mialam ...rodzice nie zoorganizowali dla mnie zadnych atrakcji czy prezentu:( choć mieli pieniądze. Ten dzien byl jak kazdy inny...nie zapamiętam go ...nie mam żadnych wspomnien z mojej 18 -stki :(. Dopiero tydzien po moich urodzinach wyprawilam taki dla 2 osob poczestunek,byl tort i cukierki...teraz żałuję bo to w końcu dzien w którym weszłam w dorosłosć, dzis mam 19 lat :(

Gość gość
u mnie bylo to samo, nawet mnie rodzice nie odwiedzili, czytalam wtedy lekture i siedzialam sama.

Gość gość
Jak co roku mam urodziny z dziadkiem - jesteśmy urodzeni tego samego dnia ja kończyłam 18 a dziadek odwrotnie 81 - był tort rodzice dziadkowie siostry mamy z dziećmi w ogrodzie jakiś gril tort i takie tam. Dla znajomych nic nie robiłam - za to na oczko (21) z koleżanką zrobiłam huczną imprezę na koło 40 osób w pobliskiem pubie była nasza duża altana na 20-30 osób miejsce na ognisko patyki do kiełbach itp złożyłyśmy się tam po 200 zł chyba na 3-4 kraty piwa kilka flaszek wódki kiełbachę na ognisko i chleb i keczup i była impreza do rana - jak nasz alkohol się skończył to goście już sami kupowali sobie co nieco :D fajnie było

Gość gość
Ja nie robię osiemnastki bo nie mam znajomych i nie mam z kim świętować.

Gość gość
wiadomo jak się ma głupich znajomych conie lubi się ich obecnosci to nie..ale np wyprawa w neinzane z rodizną,jakaś przygoda czy wybuchowy prezent,chodzi o to aby zapamietacten dzień,żeby był piękny i zebyście robili to co lubicie ..!!! ja wtedy tak nie myslaalm i teraz załuję:( ktoś jeszcze się podzieli ?

Gość gość
mnie mama zabrała na pizze , ojciec nie przyszedł olał sprawę znajomych nie mam także imprezy nie było zadnej

Gość Olaa20
Pamiętam swoja osiemnastkę bardzo dobrze,w końcu minęły dopiero 2 lata. muzyka, tańce, dobre jedzenie no i oczywiście doborowe towarzystwo a wszystko w Campoverde.pl gdzie organizują różnego rodzaju imprezy okolicznościowe w Łodzi.