Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Biuro tłumaczeń Sopot

Polecane posty

Gość gość

Szukam biura tłumaczeń w Sopocie. Szczególnie interesują mnie tłumaczenia z norweskiego oraz duńskiego na język polski. Czy ktoś z Was może korzystał z usług tego biura http://www.artoftranslation.pl/ ? Byłabym wdzięczna za wszelkie rady i opinie ;)

Gość gość
Hej mogę Ci polecić to bardzo dobre www.tanie-tlumaczenia.pl biuro. Jestem z niego zadowolona bo tłumacza mi tanio. W terminie, na fakturę. Jestem zadowolona.

Gość Marcin2345
Myślę, że firma od której obecnie zamawiam wszelkie tłumaczenia pisemne dokumentów, umów itd., powinna dać radę ;-) Podsyłam link do ich serwisu - www.londoner.com.pl . Generalnie obsługują wszystkie zlecenia – tłumaczenia przysięgłe, techniczne, naukowe, ale też zwykłe. Nie mam z nimi problemu, zawsze są dostępni pod telefonem czy mailem. Zawodowcy z dużym doświadczeniem, obsługują sporo firm z całego kraju.

Gość marian444
Wszechstronną ofertę ma biuro tłumaczeń – Bang. Sam do nich podbijam, jak tylko mam coś do przełożenia. Najczęściej są to teksty techniczne, związane z branżą budowlaną. Sprawdź na ich stronie www.bang.pl konkrety. Jest tam zakładka cennik to sobie porównasz z innymi ofertami. Hej!

Gość nowysacz100
Jeżeli poszukujesz sprawdzonego tłumacza przysięgłego to proponuję biuro tłumaczeń Diuna. Zawodowi tłumacze jak i również artykuły przełożone na wspaniałym poziomie. O wysokiej pozycji w rankingach zaświadcza to, że klientami są renomowane przedsiębiorstwa, a także ministerstwa. Oferują tłumaczenia specjalistyczne oraz oferują zmiany stylistyczne tekstów, dbając w ten sposób nie tylko o treść, ale i o formę. Gorąco proponuję to biuro, gdyż jak odjeżdżałem za granicę to przetłumaczyłem oszczędnie świadectwa oraz dokumenty do pracy - http://www.diuna.biz/o_nas.php

Gość marek 43
Artoftranslation jest dobrym biurem tłumaczeń. Istnieją od bardzo dawna i mają już wypracowaną renomę na rynku więc nie miałbym żadnych obaw co do jakości ich usług.

Gość gość
Art of translation jest dobrym biurem tłumaczeń. To chyba najbardziej znane biuro w Sopocie.

Gość gość
Chyba najbardziej znanym biurem w Sopocie jest art of translation.

Z tego biura nie korzystałam, tłumaczenia zlecam zawsze w AmaR Translations, bo robią je na wysokim poziomie, szybko i w dobrej cenie, w ofercie są wszystkie języki;) do tego przesyłają zawsze w wybranym formacie, gotowe do wydruku;)

Gość xerathhh
Instrukcje obsługi dla mnie przez pewien czas tłumaczyło biuro Tłumaczenia Gruca i dobrze mi się z nimi współpracowało. Zawsze pełną dokumentację mają na czas i też dużym plusem jest u nich fakt, że obsługują multum języków, co najmniej jest ich kilkadziesiąt, jak nie więcej, także wszechstronna oferta.

Z pewnością takich biur w sopocie jest dużo