Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci z małymi pieskami to zakompleksione małe siurki :(

Polecane posty

Gość gość

wczoraj byłam na spacerze z koleżanką i nasze pieski puściłyśmy żeby pobiegały trochę a tu szedł taki d**ek 170cm z maltańczykiem i jak się wpienił! mówi żebyśmy chodziły z zapiętymi psami :O a ja mu,że nie są agresywne a on na to "to co z tego i tak powinny chodzić na smyczy"!! ale się w*******m, a ona się z niego tylko śmiała, no bo pokurcz i z babskim pieskiem jakiś niedorozwój... chwilę potem spotkałyśmy ciacho z dogiem niemieckim, facet jak marzenie, 190 cm , muskuły, piękny wielki pies, facet był sympatyczny i zrównoważony, niscy faceci to nie tylko kaleki fizyczne, ale niestety również społeczne i umysłowe.

Gość gość
ale ty pustak jesteś ,aż mi cycki opadały

Gość gość
ale co go obchodziło,że nasze pieski biegają? gdzieś muszą się wyszaleć, to była polna droga, nieopodal las, to mógl se te malta na rece niesc jak pedzio jak sie tak o niego dyga, na pewno gdybym nie byla z druga dziewczyna tylko z moim facetem to by słowem nie pisnał, pierdolony tchórz

Gość pomaranczlala
gość dziś : Masz cycki? To dlatego laski Cię nie chcą? :D

Gość gość
pomaranczlala aleś ty głupia, myślisz że tylko facet może skrytykować pustaka?

Gość gość
Co do autorki to ma szczęście że facet był kulturalny, bo inaczej mógł zasadzić jej i koleżance po kopie w sraki, nie pisałaby teraz o kalece, tylko o bandycie co je i ich pieseczki napadł w lesie i o mało nie poćwiartował, a uratowały się robiąc mu loda na zmianę :P