Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szukam faceta który nie patrzy na wygląd ale na serce

Polecane posty

Gość gość

chce go pokochac

Gość gość
napisz wprost że brzydka jesteś.

Gość gość
Szukajcie, a znajdziecie.

Gość gość
nie ma takiego

Gość gość
Jest takich mnostwo, smiem twierdzic. Tylko ich trzeba szukac z szeroko otwartymi oczami, bo sie nie wyrozniaja niczym w tlumie.

Gość facetttthuj
no brzydula nie ma szans :(

Gość gość
Facet-h*j tez ma raczej niewielkie...

Gość facetttthuj
przynajmniej nie musze mieć nadzieji skoro jestem h*j to dobrze wiem gdzie moje miejsce :)

Gość gość
tez wydaje mi sie, ze nie ma takiego, dla nich liczy sie tylko i wylacznie wyglad, traktuja kobiety przedmiotowo, to my jestesmy te wrazliwe, delikatne, faceci to swinie ru/ch/ajace

Gość facetttthuj
za to dla was liczy sie tylko $$$ nawet byłybyście z grubym staruchem byleby was utrzymywał

Gość ssslsk
Ludzie psują sobie własne życie, radykalizmem oderwanym od rzeczywistości. Jak można oczekiwać od mężczyzny, szczególnie młodego, żeby nie zwracał uwagi na wygląd, nie dawał się uwodzić pięknym oczom, nie gapił się na biust, nie wodził oczami po długich nogach? Rzecz nie polega na rezygnacji z oczekiwań dotyczących wyglądu, ale na tym, by nie podporządkowywać wyglądowi, powierzchowności wszystkiego, by nie sprowadzać sprawy uczuć, miłości do zakochania się w wyglądzie. Po drugiej stronie jest właśnie oczekiwanie, aby wygląd nie grał żadnego znaczenia, tylko wnętrze, serce, dusza... Rzecz polega na tym, że człowiek jest całością, razem z duszą i wyglądem. I tą całość trzeba pokochać, nie wybrany element, albo wygląd, albo "serce". Moja dziewczyna ma mały biust. Z punktu widzenia stereotypu kobiecości, jest nieatrakcyjna ze względu na ten feler, który dla mnie nie jest wcale wadą, wręcz mi się to podoba. Ale nigdy nie będę twierdził, że jej wygląd nie ma znaczenia, bo od początku miał, tak jak jej cechy charakteru. Lubię taki typ kobiet jak ona i koniec.

Gość gość
Mój ty skarbie żal mi Ciebie ,że Cię każdy w dupkę j...e-to do Pań które są za bardzo do przodu.

Gość gość
facecie "h" - to do twej wypowiedzi, ze my patrzymy tylko na $ - to ze twoja mama tak zrobila - zwiazala sie ze staruchem dla kasy a owocem zgnilym tego ukladu jestes ty, to nie znaczy, ze kazda tak robi, nie kazda z nas jest twoją mamusią ;)

Gość gość
Sorry, jestem tu chwilowo ,zaraz umykam. Jak suka nie da -to pies nie weżmie !!!

Gość fsdfsdg
Ooo nie jedna by takiego chciała, ale takich nie ma. Jeżeli jesteś "brzydka" to zacznij robić sobie makijaż, może schudnij kilka kilo, zwróć większą uwagę w co się ubierasz. Faceci to wzrokowcy i nic tego nie zmieni. Sama patrzę na wygląd, bo to właśnie to dostrzegamy jako pierwsze. Druga sprawa, facet jak i kobieta musi mieć to "coś". Sama się łapię ostatnio na tym, że częściej zwracam uwagę na takich innych facetów niż dotychczas. Nie jakiś przystojniaczków, ale takich przeciętnych właśnie z tym "czymś", że jak na nich patrzę to robi mi się gorąco. Facec też tak mają nie łudźmy się drogie panie.