Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciaza, 6 testow, miesiaczka, pomocy

Polecane posty

Gość gość

6 testow zrb - negatywne, okres (tak mi sie wydaje ) 2 razy po stosunku , wychodziłoby że byłabym w 13 tc , chociaż cykl 30 dni i stosunek tydzien przed krwawieniem to nie koniecznie dni plodne.. pojawila mi sie juz jakis czas temu linia od pepka (tzw linea negra) co to może oznaczać? MIESIĄCZKA SPÓŹNIA MI SIĘ .. ZAWSZE TO BYŁO OK 28-29 MAX 30 DNI A DZIS JUZ 32 I 0 OBJAWÓW .. POMOCY :c

Gość gość
6 testów negatywnych i dalej masz okres? NIE JESTEŚ W CIĄŻY!

Gość gość
No właśnie spóźnia mi się i ta cała kreska

Gość gość
Czy odezwie się ktoś jeszcze?

Gość gość
skoro mimo to uważasz że to ciąża to idź w końcu albo na betę albo do ginekologa a nie zakładaj co chwilę kolejnych tematów. Bo linia bo spóźnienie. Co my mamy za ciebie ruszyć dupę i coś zrobić? CZego ty chcesz?

Gość gość
Jakich kolejnych? Założyłam 1 :c

Gość gość
No to widocznie bywał tu ktoś kto miał wręcz identyczny problem jak twój bo taki temat już widziałam. Co nie zmienia faktu że w poprzednim poście masz napisane co zrobić.

Gość gość
Ja pierdzielę 2 dni to według ciebie mega spóźnienie? Masz naprawdę problem wiesz? 13 tydzień to już trzeci miesiąc. Wystarczy iść do laboratorium i zrobić test z krwi, jeśli testy płytkowe z apteki są dla ciebie niewiarygodne. Poza tym taką ciążę już wyczujesz sama obmacując mocniej podbrzusze.

Gość gość
Nie, to nie mój temat... Tymbardziej, że gdybym była zmęczona bym o tym wspomniała a testy zaczęłam robić nie dawno. Przepraszam nie znam jeszcze dokładnie tego forum. :/

Gość gość
A co dalej zamierzasz zrobić? Dalej będziesz siedzieć na forum czy coś w końcu zadziałasz?

Gość gość
A czy karane jest udzielanie się na forum? Chyba nie, więc możecie wyrazić swoją opinie a jak nie chcecie to nic nie piszcie. Dziewczyna ma problem i chce się nas poradzić, a wy ją odrzucacie