Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąża a niedojrzały parter.

Polecane posty

Gość gość

Jestem w ciąży w 4 miesiącu . Ja mam 22 lata partner 27.. Mieszkaliśmy ze sobą od 2 lat . Oboje pracowaliśmy . Ja na umowr zlecenie ,niestety nie przedłużyli mi umowy ze względu na redukcję etatów . Wynajmowaliśmy mieszkanie. Gdy zaszłam w ciąże zdecydowaliśmy się, że na czas ciąży wrócę do rodziców, on przeprowadzi się do kolegi żebyśmy mogli odłożyć na wyprawke, odkąd się przeprowadziłam zobaczyłam jaki jest naprawdę. Nie chce mu się do mnie przyjeżdżać, nic nie odkłada bo niby nie ma z czego, po urodzeniu dziecka mówi ze też powinnam zostać u rodziców bo nie damy sobie rady a między nami jest teraz ponad 200 km .,ciągle się kłócimy nie ma dnia żebym się nie denerwowała i nie płakała.. W dodatku jak mówię,że powinien coś odłożyć to on mówi,że jestem materialistką a przecież on też ma jakieś obowiązki.. Od 7 dni do mnie nie dzwoni bo kazałam mu się ogarnąć, żeby wkoncu zaczął zachowywać się jak przyszły ojciec, to znowu powiedział ze jestem chytra? Co mam robić? Boję się zostać samotną matką ale wiem,że z nim nie stworze normalnej rodziny i wiem,że nie dojrzał do roli ojca,.

Gość gość
Samotne macierzyństwo to pewnie nie jest to o czym marzyłaś ale jest lepsze niż taki facet wiesz może się wszysko ułoży moe się zmienie ale czarno to widzę. Jak coś to nie koniec świata rodzice ci pomogą, a jak się pociecha urodzi to oszalejesz na jej punkcie

Gość gość
Trzeba było pomyśleć o tym przed ciążą, a teraz już po ptakach, więc nie jęcz.

Gość gość
no niestety byłaś dobra tylko do seksu, poza tym robić dziecko z kimś kto nie jest mężem i jeszcze między wami odległość 200km, oboje bez kasy, mieszkania to dla mnie głupota. Doopek się tobą zabawił 2 lata, mieszkanie bez ślubu, zaszłaś w ciążę więc już mu się znudziłaś i ma cię w doopie, teraz sobie pewnie będzie z kolegą chodził po klubach i szukał dzi\wek na jedną noc. Mogłaś usunąć ciążę a tak to zostaniesz samotną matką, dziecko na utrzymaniu dziadków, bo wątpię, że tatuś będzie ci coś pomagał. Wspólczuję Ci z calego serca.