Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIEOGRYZEK

Polecane posty

Gość gość

Dla Ciebie.Ktoś komu zależywww.youtube.com/watch?v=bv5vMJKBAbo❤️

Gość gość
dzięki :) mam nadzieję, że rozumiesz słowa piosenki, nie tylko tytuł :P

Gość gość
Rozumiem.Jeśli dasz mi szansę będzie właśnie tak jak w piosence.Od roku Cię wypatruję na forume❤️

Gość gość
Przypomnę Ci:) Posprzeczaliśmy się o poziom IDiKS UJ:P

Gość gość
Konkretnie o Kawkę:):P Będę czekał na Twój odzew:)

Haha:) Pamiętam.Kawka jest,nooo....specyficzny. Ale z piosenką przesadziłeś.Przecież my się nie znamy!Nie psuj mi opinii:): Poziom?To nie problem.Problemem jest znalezienie sobie potem pracy?Mój dobry przyjaciel mgr Wydziału Historii mawia:I/H/U/J kończyłem, i h/u/j/a z tego mam ...:P Tak więc zawsze dobrze mieć inny sposób na życie.

Gość gość
Nieogryzek,zależy jaka specjalizacja.Archiwiści nie mają potem problemów z pracą.Są potrzebni w każdej firmie:P Michael Bolton to zaledwie preludium do tego co chciałbym Ci powiedzieć zielonooka:Neverminde,uparłem się i znajdę:P Może zgodziłabyś się na rozmowę na priv?:)

Gość Dominik wcześniej gość
Słodkich snówwww.youtube.com/watch?v=hq2KgzKETBw Zapraszam do tańca,nauczysz mnie:P?

Słuchaj,nie wiem co napisać .Brałam cię chyba za kogoś innego.Przesadzasz ,sądzę że ten temat to jakaś klasyczna"podpucha". Chocaiż tamnta rozmowa mi kołacze,jesli było jeszcze o prof.Nowaku:PNikomu maili nie daję i tobie też nie mam zamiaru,chyba że miałabym zaufanie a o to tu trudno... Plusem dodatnim:P twojego pisania jest to że przypomniałam sobie fajne piosenki.Mogłabym cie nauczyć salsy czy rumby na przykład ale żebyśmy dobrze razem wyglądali podczas tańca musisz być wysoki żebym w butach na obcasach nie patrzyła na ciebie z góry i musisz być w typie gościa z reklamy artykułu na dole.O inteligencji nie wspomnę. Jeśli się zbliżasz do mojego ideału -pisz,pisz...: Archiwiści są poukładani a ja lubie szalonych facetow.Szalonych ale uczciwych.Dasz radę? Jeśli nie,daj sobie spokój z tym tematem.Bo ja tu się nie daje nabrać nikomu Dominiku(?)

Gość Dominikgosc
Nieogryzek.No problem.187 cm.To chyba wystarczy bym to ja patrzył z góry w Twoje oczy:) Jestem zdolny,szybko złapię rytm seksownej rumby:P

Gość Dominikgosc
Jestem z kumplami w pubie,lukam na mecz.Pewnie taka dziewczyna jak Ty nie siedzi teraz na internetach ale skorzystam z okazji i podrzucę Ci kawałekwww.youtube.com/watch?v=sOGh7kTDU2o Nie moje klimty ale celnie oddaje moje zamiary:) Cieszę się że zmądrzałaś bo trochę chyba się pogubiłaś.Wiesz o czym mówię.Pewne miejsca na forumie nie są dla dziewczyn Twojego pokroju. Trzymam za słowo w sprawie lekcji:)

Gość Dominikgosc
Wszystko co napisałaś będzie użyte przeciwko Tobie.Cztery orgazmy:):P Mała jesteś hot,ekhm...Na dobranoc staroć ale idealnie się wpisujewww.youtube.com/watch?v=7-m9uG5OmSw Jutro zarezerwuję nick skoro żyłujesz adresu priv:)

Gość gość
Mam nadzieję że się nie pogniewałaś.Mam dobre intencje;wczoraj faktycznie przesadziłem ale zrobiłem to z życzliwości i zauroczenia:) Daję głowę że mi zależy na serio.Liczę na kilka słów@nawet jeśli miało to by być"bujaj się"

Gość gość
What the fuck!Nie mogłem rzucić w eter pod wczorajszym nickiem/Dominik

Gość gość
Może się narzucam ale do odważnych świat należy:) Tylko parę słów nawet na odczep .Będę cierpliwie czekał Zielonoka.Archiwiści są cierpliwi:P

Jak to się stało że nie słyszałam nigdy tej piosenki Dżemu.Co prawda słucham innej muzyki ale coś tam z ich dyskografii słyszałam a tego nie...Piosenka jest piękna.Słowa.Linia melodyczna.Gościnne wykonanie Niemena.Bajka...Od teraz moja ulubiona.Ale za często słuchać jej nie mogę bo zbiera mi sie na łzy.Jest w niej jakaś niewysłowiona tęskonota za tym co się nigdy nie zdarzy. Wiem do czego nawiązujesz.To była głupota.Chwilowe zaćmienie mózgu.Nie wierzy się "ludzikom" projektom.Nie wolno nawiązywać przyjaźni z pustakami którzy w jednych postach piszą ody do wierności,miłości itd a w drugich z jakąś niewyżytą żoneczką przyprawiają ze śmiechem rogi jej niczego nieświadomemu mężowi Już nie wiedzą czym jest Prawda.A co gorsze myślą że to zabawne,cała ta grafomania,podczas gdy to totalny upadek słowa i obyczajów.Brzydkie to i przewidywalne do urzygania.Dobre dla starzejących się kobiet które łykną każde g/ó/w/n/o owinięte w sreberko:P Nie chcę być niemiła ale nie podoba mi sie ten topik.Nie czuję się dobrze kiedy go "podnosisz" i wisi sobie w tematach ,do tego z włączonym caps lockiem .Chociaż ty wydajesz się być w porządku.Jednak jest mi to zupełnie niepotrzebne. Chętnie porozmawiam na rożne tematy ale naprawdę nie idź w te klimaty.Proszę byś zgłosił temat do usunięcia a pogadać sobie zawsze możemy przy okazji innych tu tematów.Przecież mnie chyba znajdziesz:) Solidarność Alma Mater zobowiązuje chyba:P

Gość ten od niepodnoszenia topu
Skąd wiesz że się nie spełni?:)

Chmmm?:P

Nie z osobą o której myślałam.Śmieszne. Powinnam być mściwa,zatrzeć kimś innym jego istnienie.Zycie codzień podsuwa mi okazję do zapomnienia. Ale to nie w moim stylu bo ja musze kochac i koniec.Nie ma przebacz. .Idealistka A teraz proszę.Usuń temat albo go już nie podnoś;/

Z innym może być lepiejwww.youtube.com/watch?v=1qxSwJC3LyO Sorki,mam 29 lat na karku ale jestem fanem dobrej starszej muzyki. Nie obiecuję że nie będę podnosił ale za to napewno będę za Tobą łaził:P

Gość gość
PODBIJAM, NIE MA ŻE BOLI

Gość gość
UP

K*********a już pojawiają się hejty.Nieogryzek nie przejmuj się.H.u.u.j w d.u.up.ę padlinom Sorry,musiałem użyć mocniejszych słów. Olej ciepłym moczem.Jesteś wspaniałą dziewczyną i nie masz powodu do wstydu.Noś głowę wysoko.

Gość ten od niepodnoszenia tematu
Mam ogromną ochotę na rimming z Tobą...

Gość gość
Znalazł się Romeo od siedmiu boleści.

Gość gość
Jedno jest pewne, Romeo ma "łacinę" perfekcyjnie opanowaną.:classic_cool: