Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIEOGRYZEK

Polecane posty

Gość ten od niepodnoszenia topu
Mój ostatni wpis 18.10 Nieogryzek,przepraszam za słownictwo ale piosenki są poniżej pasa. Kiedy obraża się kobietę i to taką to trudno zachować nerwy. Nie przejmuj się Ola.

Gość gość
Skasuj ten temat i się dalej nie kompromituj :-P może Ola jeszcze nie przeczytała jak bluzgasz.

Gość Dominikgoscgosc
Bujaj wrotki Skasuję kiedy Ona przeczyta z czym /kim ma tu do czynienia.Teraz zabieraj nogi i wypad.

Gość gość
:-P

Gość gość
Też uważam, że lepiej żeby wiedziała z kim ma do czynienia. Dalej śnij:-P

Gość gość
Pogrążasz się Romeo...

Gość Dominikgoscgosc
😭💤

Gość gość
Trzeba było się zaszczepić :-P :-D :-D

Chyba nie sądzisz że się przejmuję?Ja zawsze mówiłam-tak-tak-nie-nie.Marne prowokacje obchodzą mnie tyle co zeszłoroczny śnieg. Piosenka Kultu mnie nie obraża a nawet bawi.Bo jak na dłoni widać kołtuństwo co poniektórych. Tak obok tematu dodam ze szanuje Kazika za poglądy.A piosenkę traktuję z przymrużeniem oka. Sam widzisz że szkodzisz mi trwaniem tego tematu.Założyłes go napewno z dobrymi intencjami ale rozminęły się one z rzeczywistością ludzkich charakterów.Jakieś małe ludziki, tik taki z mózgownicami wypranymi kwasem.Chciałabym się z nich zaśmiac ale nie wypada śmiać się z chorego.Węszą,dopisują fabułę,konfabulują.Paranoicy. Przesadziłeś ze słowami,chamstwo,podłość,małość trzeba zbyć milczeniem.Nigdy nie dyskutuj z głupcem bo sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem. Nie mam czasu pisać,są wakacje,mam więcej pracy i powoli szykuję się do sierpniowego wyjazdu. Fajnie że piszsz do mnie,dzięki temu nie czuję się wyobcowana na forum ale... Nie jestem cenzorką cudzych tematów.Zgłaszam do usunięcia tylko swoje wpisy ale nie rozporządzam cudzymi.Dlatego proszę byś usunał temat. Na koniec z dedykacja dla węszycieli-http://www.youtube.com/watch?v=IIYcpkpCmiE&feature=kp Psy szczekaja ale karawana jedzie dalej