Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy istnieje jeszcze szansa na odbudowanie tej ruiny, którą zrobiło z Polski PO?

Polecane posty

Gość gość

Jak sądzicie? Czy to możliwe, czy to przegrana sprawa?

Gość gość
Jasne i z ciągle rosnącymi podatkami, bezrobociem, długiem publicznym, a te samochody to rzęchy.

Gość gość
"jakie podatki urosły np w po[przednim miesiącu? bezrobocie spada a nie rośnie." Wow, jestem dozgonnie wdzięczny. Na prawdę cud, że przez miesiąc nie urosły żadne podatki, a bezrobocie spada, bo młodzi emigrują.

Gość gość
O tak! Bezrobocie spada! Ostatnio w mediach ciągle się ekscytowano, że bezrobocie spada z powodu prac sezonowych oł je ale super

Gość gość
źałosne wymówki. Bezrobocie nie rośnie tylko na statystykach, bo ludzie lecą na zmywak. W praktyce z pracą tutaj coraz gorzej, a to że przez miesiąc nie urosły żadne podatki to ogromna ulga.

Gość gość
Debilnych to ma zwolenników, skoro muszą uczepić się jednego słowa, bo nie ma już jak bronić swojej ukochanej partii. Pewnie ludzie zaczną podchodzić pod sejm na kolanach i dziękować donkowi, że nie podniósł przez miesiąc żadnego podatku, w końcu żyje się cudownie.

Gość gość
na calym swiecie jest kryzys i bezrobocie, Polska wychodzi z tego i tak obronna reka, o tym wie kazdy , kto czyta prase swiatowa, nie tylko NAsz Dziennik czy inne Do rzeczy.

Gość gość
w d**e p********y pisiorze ja nie jestem za po nie jestem za lsd nawet za psl polityka mi wisi ale PISIORY ta sekte bym wysadzila od razu.pierzecie ludziom mozgi, hodujecie moherowe berety. to nielegalne.psy jaroslawa.kundle. pomiot szatana

Gość gość
Ja też nie widzę tej ruiny... A bezrobocie? Jak chciałam dać 30 zł pracownikowi zamiast 40 zł za 45 minut pracy to się nie zgodził bo mu się nie opyla. A jak szukałam sprzątaczki to trzy miały przyjść, anie przyszła żadna. Wszystkie płakały jakie to biedne i długo bez pracy. Żadna nie chciała umowy bo przecież zasiłki, zapomogi by straciły itp. A jak jakaś chciała przyjść to min20 zł netto za godzinę.

Gość gość
baranie lby a rosnace ceny paliw o pare groszy ale jednak to kaska dla kogo czy to musi byc odrazu podatek wystarczy ze po pare grosikow na litrze podniosa i juz jest wplyw i nie tumancie ludzi ze za POpaprancow jest az tak dobrze bo nie jest A TERAZ TO PALIWO MOZE BYC I PO 7 ZLOTYCH to slowa PISu czy waszego goru

Gość gość
chcialas dac 30 zl za 45 minut a nie przyjelas "jakiejs" za 20 zlna godzine halo oczym ty donas rozmawiasz pewnie w odpowiedzi napiszesz ze niewazne co sie mowi wazne aby zlapac tych co nagrywali

Gość gość
no popatrz jaki- a mondrala a niemcy holandia czy inne kraje rope sobie na ogrodzie za domem pompuja bo jakos u nich paliwo jest tansze niz unas i nie podnosza cen co drugi dzien ludzie przejrzyjcie na slepka bo ta bajka z cenami ropy na swiecie to juz bylo przerabiane ceny na gieldzie ida w dol a na stacji nie ceny w gore to na stacji w gore

Gość gość
W cenie paliwa zawarta jest 80% akcyza, paliwo naprawdę kosztuje ok 2 zeta tylko że socjalizm trzeba czymś finansować więc najlepiej podnieść cenę akcyzy. Za państwo opiekuńcze płacimy setki miliardów z naszej kieszeni. Nic nie ma za darmo lemingi.

Gość gość
Ceny są mniej więcej takie same w całej unii.. jeśli idzie o jedzenie np, czy samochody.. 1000 zł różnicy jeśli idzie o opla z salonu, tego najtańszego.. PL vs DE. xxxxxxxxxxxxxxxxxx gość wczoraj ruina z ciągle rosnącym PKB, rosnącymi płacami, cały czas się budująca, nowe autostrady, ulice, pół Krakowa remontowane, druga linia metra w Warszawie, korki na ulicach bo tak dużo samochodów..... i to wg ciebie jest ruina? xxxxx Gdzie te płace tak rosną? To znaczy pewno rośnie średnia, ale to ma się nijak do zarabiających najmniej. ITD. PKB rośnie, ale dopóki dużo rzeczy robi się na kredyt (zadłużenie rośnie) to nie wiemy do końca czy wzrost PKB generują pieniądze z kredytów, czy z faktycznego rozwoju gospodarki.

Gość gość
kurcze jak by nie te pisiory to bylo by jak w Szwajcarii , co ja mowie jak w Japonii i w Szwajcarii ,od siedmiu lat te pisiory caly czas szkodza .a ide poczytac sobie Gazete Wyborcza a potem obejrze TVN 24 bo ja jestem inteligentny i madry jak pan Stefan Niesiolowski

Gość gość
Tylko ******a*rodowy i KNP

Gość gość
A ja popatrzę na Tuska, hannę GW może mi się przyśnią... By żyło się lepiej:)