Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Mam 30 lat i nigdy nie miałem kobiety

Polecane posty

Gość gość
spoko

Gość gość
to żart ?

Gość gość
Czas najwyższy jakąś poznać i przelecieć.

>>>jak by się było przystojniakiem to by się kogoś poznało<<< x A tak ciągle tylko te owce i kozy :( :( :( .

Ja się teraz nudzę Wczoraj mi się instalacja elektryczna w domu trochę nad smażyła !!! A mianowicie jeden kabel prawie się całkiem przepalił i były bez to skoki napięcia - w sobotę będzie raczej wymiana kabli w domu

ja już jestem siwiejący he co ja mam poradzić x wszyscy kogo znam w moim wieku już ma rodziny nawet młodsi a ja

No kiepska sprawa :( Ale w moim wiek już pewnie prawie każdy w okolicy miał dziewczynę ??

Tak ale pewnie oni już mieli nie jedną !!! A ja nie wiem czy zdążę to nadrobić ???bo puki co czuję się gorszy

e tam w twoim wieku wielu facetów nie ma kobiet dziewczyn spoko martw się w moim wieku :)

Tak myślisz :) Bo wiesz jak się patrzy że inne osoby mają już dawno dziewczyny to jest mi trochę smutno

ja nie tak myślę tylko wiem spoko maroko :) x a nie możesz się umówić z jakąś laską przez neta jak to robiłeś z facetami ?

Raczej nie zresztą jak jakaś dziewczyna da ogłoszenie w internecie że szuka faceta to od razu piszę do niej na pewno z 50 facetów Jak by mi się udało zapoznać jakąś w realu !!! to by było okej :)bo w gimnazjum to zazwyczaj lubiłem dużo ! rozmawiać z dziewczynami i nie miałem z tym problemu :) Mam problem z tym żeby wyjść z domu !!! bo tak to mi się nic nie chce !!! w dodatku mieszkam na totalnym zadupiu !!!wiocha !!!

to mówisz że z facetami łatwiej ? x powiem ci że masz rozregulowany tryb życia o różnych porach śpisz

mówię o dziewczynach że mi się z nimi łatwo gada :) No tak to wiem ja różnię sypiam

Ja morze mam problem na początku - ale już po kilku słowach czuje się wyluzowany i po tym nie mam żadnego problemu z rozmawianiem

google ok idę spać trza się wyspać muszę coś załatwić jutro dobranoc :)