Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość draxx

Co mam zrobic ? Pomocy!!!

Polecane posty

Gość draxx

Witam wszystkich! Postanowiłem napisać na tym forum, ponieważ mam poważny problem. :( Dość niedawno poznałem dziewczynę w szkole , która jest z mojego roku,lecz chodzi do innej klasy. Jesteśmy już w 2 gim. a po wakacjach idziemy do 3. Odkąd ją poznałem zakochałem się w niej bezgranicznie. Bardzo się polubiliśmy i ona wie, że się w niej zakochałem. Teraz.. już po 4 miesiącach znajomości jesteśmy przyjaciółmi. Ona mi zawsze wszystko mówi i ja jej pomagam . Ona dobrze o tym wie, że mi może zaufać, tym bardziej że ja jej zaufałem bezgranicznie od pierwszego dnia, w którym się poznaliśmy. Ona twierdzi, że się o mnie martwi i że jej na mnie zależy.. ( i to bardzo ) a jak pytam czemu to odpowiada, że tak i koniec. Proszę o pomoc bo nie wiem co mam robić. Powiedziałem powiedziałem jej że dla niej zrobie wszystko, że się o nią bardzo martwię, i że jest najważniejszą osobą w moim życiu. Ona, zaś twierdzi że mam tylko jedno życie i nie moge go zmarnować by oddać je za nią bo nie jest tego warta. Mam trudne zadanie bo nie wiem co zrobić tym bardziej, że jest na prawdę ładna i masa chłopaków za nią szleje. A ona teraz ma chłopaka, który ją oszukuje, często rani i naraża. Ona o tym bardzo dobrze wie i zastanawia się nad rozstaniem. Proszę powiedzcie czy mam jakąś szansę. Co mam robić ? Proszę podpowiedzcie co mogę jej powiedzieć bo ja już sam nie wiem :(( :'(

Powiedz jej prosto z mostu co do niej czujesz , dziewczyny nie lubia owijania w bawełne :) pójdź z nia na jakis spacer , lody cokolwiek i powiedz jej ze chciałbys aby wybrała ciebie zamiast tamtego chłopaka który ja oszukuje itp. Powiedz jej zeby to przemyslała ze ci zalezy :) przecież skoro jej zalezy to przyjazni nie zniszczysz a moze uda wam sie byc razem :)

Gość draxx
Ona wie co do niej czuję :P wielokrotnie spotkaliśmy sie w szkole. Ona chciała się spotkać ze mną poza nią ale zawsze w ustalonym dniu nie mogła :( A teraz wolę poczekać... chce zerwać ze swoim chopakiem .