Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napalona dwudziestolatka

dwoch lub trzech mezczyzn i ja moje marzenie

Polecane posty

Gość napalona dwudziestolatka

Witam, Od jakiegoś roku mam fantazje która chciała bym spełnić, mianowicie sex z 2 mezczyznami... mmmm... jeden zapinajacy mnie od tyłu a drugi z przodu.... albo 3 mężczyzn! aż mokra jestem cała jak o tym myślę.... ktoś chętny na taki układ?

Gość gość
napisz passenger92@wp.pl

Gość gość
ja i moi 2 koledzy wiec trzch pasuje ci gg18702993

Gość gość
Ja przeżyłam wspaniały w trójkącie mąż i obcy facet z większym członkiem niż mąż.Gdy zobaczyłam tego członka to się przeraziłam,że się nie zmieści w cipce.Ale mąż dopilnował by mi się nie działa krzywda podczas seksu.Przytuliłam się do męża i powoli we mnie wchodił obcy członek.Bylismy z mężem mocno podnieceni.

Gość gość
trojkaty sa fajne, ale nie zdecydowala bym sie z dwoma nieznajomymi, choc seks z przypadkowymi gosciami mam za soba.

Gość gość
Tez bym nie zgodziła się na seks z obcymi bez męża.Mąż to podstawa dobrego seksu we troje czy czworo.

Gość gość
Ja wraz z kolezankami od 17 roku zycia uprawiamy seks z 2-3 obcymi facetami. Wybieramy tylko zonatych.

Gość jasieczek
napalona 20 latka skąd jesteś ?

Gość gość
Z tym seksem z wieloma facetami to jest tak,że bardzo podniecajacy jest za pierwszym razem.Mąż i dwoje obcych.Byłam niczym galaretka z podniecanie a mąż napalony strasznie.Gdy zaczął pierwszy wchodzić w moją cipkę mąż mnie pieścił po piersiach widząc każde posunięcie to sam gdy drugi mne rżnął a maż wchodził ostani lecz trysnął obficie i szybko.A zaproponował mąż jeszcze jedna kolejkę ja z ochotą się zgodziłam.Po drugiej kolejce już czułam że cipka mnie zaczyna bolec ala miałam wielką rozkosz.Następne spotkania szły już gładko i wiedzieliśmy co nas czeka z mążem.Oboje pragniemy grupowego seksu bo ja jestem w pełni zaspokojona a mąż podniecony zawsze bardzo mocno.

Gość gość
Galaretę to ty masz z mózgu!

Gość gość
Jako panna to miałam po trzech w ciągu dnia.A teraz jestem cnotliwą żonką.

Gość gość
Ja cnotliwym mezem to moze bliżej sie poznamy i uzupelnimy co nie co?

Gość gość
trzech to przesada strasznie ciezko.

Gość gość
rafik_1984@tlen.pl napisz

Gość kamusa86
Odważna jesteś,ja z moim mężem przymierza my się do drogiego pana,ale naradzie takiego nie mamy,a szkoda!Ale jak wyjdzie nam we trójkę ,na pewno zrobię to z trzema panami,może się jakąś kobitke dołączy niech mój PAN pobzyka inna

Gość gość
Ja swojej kochanej zonce powiedzialem, ze mnie to podnieca. On a na to mi odpowiedziala, ze przywiaze mnie do fotela i bedzie sie bzykac z innym przystojnym facetem tuz przed moimi oczami a ja nic nie bede mogl zrobic. Kochana ta moja zonka jest, prawda? FF