Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1madzia111

Objawy w pierwszych tyg ciąży. Miałyście jakieś??

Polecane posty

Gość 1madzia111

Jestem teraz w 20 dniu cyklu cały czas czekam żeby móc zrobić test ciążowy czy się nam udało. Na dzień dzisiejszy nie mam żadnych objawów ani bólu podbrzusza ani bolących piersi. Jakie objawy towarzyszą początkom ciąży, i czy w ogóle występują, czy może któraś z was w ogólnie nic nie miała??

kochana po pierwsze 20 dc to stanowczo za wcześnie :D a ja owszem... 5 dni po terminie kręciło mi się w głowie i cierpałam na bezsenność. to był mój objaw. potem nic kompletnie aż do II trymestru: zachcianki, mdłości, brak apetytu/obżarstwo, chęć na banany była ogromna.

Gość gość
Mnie 5 dni po spodziewanej zaczęło się kręcić w głowie, serce zaczęło kołatać, ciśnienie spadło, i piersi... urosły o rozmiar i zaczęły boleć. Ale tak wcześnie to objawów nie miałam.

Gość gość
Pierwsze objawy pojawiaja sie raczej po terminie spodziewanej @. A znasz swoje cykle? Jestes w ogole pewna, ze owulacja juz byla? Ja np. mam b. pozna owulacje, bo dopiero kolo 20-23 dc

Gość gość
Tylko kobiety, ktore bardzo dobrze znaja swoj organizm moga nieco przed terminem @ cos rozpoznac. Np. jezeli zauwaza duza (wieksza niz zwykle) ilosc bialego sluzu, bolesnosc podbrzusza, ale to i tak takie objawy, ktore mozna sobie uroic i wmowic

Gość gość
heh...objawy...ja 2razu zewymiotowalam a potem juz nic az do koncowki kiedy to brzuch przeszkadzal w spaniu i kregoslup dawal w kosc...a tak to ciaza marzenie.

Gość 1madzia111
owulacja raczej wystąpiła 30.06 strasznie bolał mnie wtedy brzuch i kuł jajnik

Gość gość
Hm to dzis dopiero 5 dzien po owu, musisz zaczekac gdzies minimum do 10 i zrobic test :)

Gość gość
a ja przed terminem @ wiedziałam że jestem w ciąży , nie wiem jak to opisać ale po prostu wiedziałam - przeczucie ?

Gość gość
pierwsze to brak miesiączki, później już nudności,a potem potem już czeste oddawanie moczu,......... itd. a na samym początku już śluz był inny...taki białawy....